Ställ frågan

Budskapen kommer ifrån alla håll, de är sända med hjärtat från våra spirituella vänner i Universum, alla vill de att vi vaknar upp till vår egen sanning, vår egen spirit, att vår själ blommar ♥

Inget kommer att ske utan Din medvetna inverkan, Du behöver göra ett medvetet val att söka den kontakten. Kontakten med Din själ är där, den väntar. Frågan är om Du är där, om Du funnit den kontakten och gjort anknytningen med Ditt hjärta. Om Ditt hjärta sjunger, om livet visar sig från sin bästa sida för Dig, om Du bär ett inre leende, om allt Du gör och upplever skänker Dig värme och tacksamhet så är svaret sannerligen att Du är kontakt med Din själ.

Annars kanske Du vill fråga Dig…

Vad får mitt hjärta att sjunga?
Vad har jag för passion?
Vad är meningen med mitt liv, just det här livet?
Vad vill jag dela med andra?
Vad vill jag dela med livet?
Vilka relationer skänker mig kärlek?
Vad får mig att skratta?

Vem är jag?
Vem är jag egentligen?

Hur känns det att leva utifrån kärlek?
Hur känns det att leva i mitt ljus?
Hur känns det att verkligen blomma ut?

Hur skulle världens förändras runt omkring mig om jag lever i sanningen med vem jag är?

Hur skulle det kännas om jag valde att göra allt detta redan idag, just nu?

Med kärlek och värme ♥
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *