Stillsam helg

Haft några underbara dagar, nog för att alla dagar kommer med någon fantastisk gåva – alltid, men just dessa har varit stillsamma och närvarande med fokus på familj och barn. Det är viktigt för mig att stänga av bruset i form av dator och Iphone och vara mer här och nu i mammarollen. Samtidigt som jag gärna fyller på med inspiration och sänder min egen däremellan på Facebook och blogg, jag ber dock om att de inte ska sammanstråla de två, det funkar inge bra för mig att vara out-there och vara mamma samtidigt. Jag ber om balans mellan mammarollen – min egen tid, bara för mig, tid till reflektion – tid till ”nätmingel” av alla de slag. Det ska inte vara nå svårt, det blir som man önskar och ber. Var sak har sin tid, som de äldre brukar säga.

Här kommer lite bilder från helgen…

Resultatet efter pysselstunden hos Ylva och hennes familj. Vi var dit bjudna på lunch i söndags hela familjen och fick äran att botanisera i Ylvas skaparatelje. Kanske framgår vilken som Nogges och vilken som är min, bästa jag tillägger att det är änglar vi gjort.

Under söndagkvällens deeksha via distans så var altaret (altaret som Maya dekorerat med kristaller och dalahäst) även prytt med mina nya Silver Padukas från Oneness University. Så tacksam till Mattias som ombesörjt hemtransport av dem från Indien. Ps De pyttesmå Padukasen är i bild, de står numera tryggt på de stora (stl 37).

Bästa Yogastunden på länge var igår då jag fick dela Yogan med ett gäng Hockeykillar som visade sig vara naturbegåvningar även inom mindfulness. Om Shanti

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *