Största av gåvor

Som en vind i träden, en susning som viskar att nu är det jul. Julen med dess budskap om att något nytt är fött. För varje år, varje jul, föds något nytt. Nya energier som erbjuder alla att ta för sig, ty det finns i överflöd. En susning från universum som talar om att det är dags att finna friden inom, liksom utom. Varje år påminns vi om att det finns något mer än bara presenter och julgåvor. Det finns det som är mer värt än alla gåvor, nämligen du själv. I all jäkt och stress inför julen, glömmer vi ofta bort oss själva och friden inom. Finns inte friden inom, är det inga julgåvor som ger glädje.

Kom ihåg i all julbrådska att älska dig själv. När du älskar dig själv blir alla julgåvor mindre värda, ty det materiella kan ej väga lika mycket i värde som din inre glädje. Men har du din inre glädje, ger du med kärlek. Endast så blir det riktiga gåvor. Och de finaste gåvor du kan ge är gåvan från ditt hjärta – kärleken. Vad behöver man mer än kärleken under julen? Slå in din kärlek i ett paket och ge till alla julens barn över hela Jorden. Ge av din kärlek, sprid den så alla får känna julens sanna budskap – kärleken.

Varje år förbereds vi under advent, att ta emot det största budskapet som ges till oss, nämligen Guds blod, Guds son, du själv. Ta vara på den gåvan och uppskatta dig själv under denna jul. Det är den största av gåvor. Ge dig dig själv, då kan du också ge till andra med det sanna hjärtat. Gläds under julen som ett barn, som ditt inre barn som får en fin julklapp. Ge ditt inre barn din fulla kärlek och ge sen din kärlek till allas inre barn. Låt oss alla bli ETT denna jul. Känn glädjen i din nästa. Låt oss fröjdas tillsammans i kärlek, ej bara med materiellt.

En God och Kärleksfull Jul önskar Glädjens barn.

Tack Maud Arnesson för den förmedlandet av det dina budskapet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *