Tänkte om

Vaknade 07.05 och yrade omkring på överplanet och insåg att hela familjen försovit sig. Normalt brukar jag vakna vid fem, allra senast strax före sex, en väckarklocka har vi inte ställt på åratal. Oscar sov nog gott efter den sena kvällen igår då han var och såg Bragematchen, själv har jag legat med magknip inatt och Izabelle har kräkts.

Dagen började inte alls som det var tänkt. Nogge skulle vara hemma med Izabelle och mina planer var att följa barnen till skolan och sen ägna eftermiddagen åt mitt skrivande. Så vi planerade om, Nogge är nu med Oscar på förmiddagens lektioner och sen tar han med Izabelle i vagnen för att vara med Maya resten av dagen, då hon har utflykt i skogen med sin förskoleklass.
Just nu ligger Izabelle och sover gott och jag sitter i solen och bloggar… Nogge ringde nyss från rasten, han var så lycklig, de hade så mysigt han och Oscar i skolan. Jag blir tårgögd och varm i hjärtat. Det blev inte som vi tänkt, men jag tror att det faktiskt blev ännu bättre. Livet gör allt för att vi ska leva ett fint och kärleksfullt liv och ta vara på de fina stunder som ges även om de inte blev som vi planerat.

Jag vilar än en gång i tillit till att allt är som det ska!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *