Tår

Kvällens yogapass var en djupdykning i det inre, jag var inspirerad av Kundalini Yoga Horoskopet och lät som vanligt intuitionen guida mig genom passet. Vi fokuserade extra mycket på tår, knän och höfter. Det var dessa tår som gav mig mest insikt. Jag känner att jag försummat dem, tagit dem för givet och väldigt sällan visat dem min uppskattning. Och de senaste veckorna har jag faktiskt börjat känna av min ’andra tå’ på höger fot. Så jag bläddrade i mina böcker och fann följande.

Tå – Eftersom fötterna underlättar rörligheten genom livet representerar tårna din upplevelse av detaljerna i framåtskriande. De flesta tåproblem hindrar dig från att gå obehindrat och lätt, och manifesterar en rädsla att gå framåt, eller inför framtiden. Du är överdrivet orolig över detaljer som hindrar dig från att se den större bilden i en given situation. Du kan inte se skogen för alla träden, vilket resulterar i att du tappar kontakten med dina behov och att du bit för bit tappar fart.

Obehaget i din tå är ett budskap om att du behöver återknyta din kontakt med vad du vill med din framtid och inte tillåta dig att bli fast i detaljerna. Förstå att det är fullständigt normalt att vara rädd för det okända och att du bara genom att handla kommer att kunna avgöra vad som är bra för dig. När du är intrasslad i detaljer hindrar du din egen process och blockerar dig själv från att uppnå dina mål, vanligen utifrån rädsla. 

Kroppen talar till dig
Lise Bourbeau 

Tår – Representerar de smärre detaljerna i framtiden.

Affirmation: Alla småsaker sköter sig själva.

Du kan hela ditt liv
Louise L. Hay 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *