Time of death

Strosade runt i yogastudion innan kvällens pass, tände lite ljus, slog på musiken och drog mig två stycken kort. Och där försvann sinnesro´n för en stund och jag trodde att nu var min sista resa kommen.

Hade någon annan fått korten och jag skulle tolka dem hade jag säkerligen kunnat det, men nu blev det stopp i maskineriet. Det rostade igen med basta och jag fick be om hjälp utav två vänner för en tolkning.

Den ena skrev, det är jättefina kort. Att det betyder trygg resa som gör att jag kommer släppa något gammalt. Döden betyder allt från att släppa gamla känslor eller mönster. Att jag inte skulle vara rädd eftersom jag har sådant stöd från andra sidan och skulle ha tillit till att de skulle varna mig om jag var på fel väg. Åk på din resa. Njut.

Och den andres tolkning var, dags att släppa din rädsla och tro på dig själv (ang skrivandet). Ge upp rädslorna, låt dem dö. Och ge dig ut på en ny resa full av glädje, framgång och välmående.

Och när jag sansat mig och läst på korten så betyder ’The time of death’ att släppa allt och vara i ett med den sanna källan. Vara i full kontakt. Och ’Safe travel’ kan betyda att jag ska iväg på en fysisk resa men också att jag gör en trygg resa i mitt inre. Att jag är på väg dit jag önskar och att jag skall ha full tillit till att resan är av godo.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *