Transformation

I våras spelade jag och 3 st till TransformationGame hos Erik & Ann-Marie Grind. Idag var jag och mina spelvänner inbjudna att göra en fortsättning på spelet. Så vi träffades för att spela 4 timmar i eftermiddags.

TransformationGame är ett andligtspel där spelet kärleksfullt guidar oss som spelar mot vår intention, mot vår önskan. Och visar oss vad vi har för styrkor inom oss och även vad vi har för motstånd eller Setbacks som det kallas i spelet.

Intentionen eller önskan bestämmer jag själv, det kan vara en intention som jag har men som jag inte lyckats leva upp till. Med spelets stöd ser jag vad som hindrar mig och vad som stödjer mig. Och framförallt lösningen på mina Setbacks ges till mig med Life Insight Cards och Angels.

Om du är intresserad av att spela ett TransformationGame så kan jag varmt rekommendera Erik Grind som spelledare, han är mjuk, varm, trygg och otroligt ödmjuk!

erik.grind@telia.com

Nu efteråt känner jag mig helt slutkörd. Jag känner verkligen av att jag genomgått en kraftfull process idag. Spelet bjöd på både tårar och skratt. Det väcker upp mycket omedvetet.  Det krävs mod att spela. Men det är så mycket att vinna. Att våga se på det mörka som göms där inne gör att ljuset finner en väg. Det öppnar liksom upp och släpper ut det mörka och samtidigt med öppningen så finns det möjlighet att släppa in och ta emot det ljusa.

Jag behöver lite tid nu känner jag att stanna upp och fånga det som spelet gav mig. Jag kommer stanna i det ikväll. Reflektera. Skriva. Meditera. Vara i tystnad. Stilla mig och ta emot det som kommer. Om nu något kommer. Men jag stannar iallfall och möter det som skall mötas. Kanske inte kommer så värst mycket. Isåfall kommer jag bara vila i att vara med mig själv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *