Turnédag

Idag har jag varit ute på en egen turné som började med Näringslivsfrukost med Gunilla på Stora Björn, känns härligt att mingla lite bland gamla kollegor. Jag kan må väldigt gott en stund mitt i nätverket men en lagom dos av affärssnack, yta och business räcker sen fortsätter jag gärna med mitt igen, det andliga och djupa. Jag kan inte föra mig på samma vis som förr i dessa forum, känner mig lite annorlunda. Men jag trivs mycket bra… en stund.

Jag åkte sen in till en fin människa jag känner som jobbar i en förening och min tanke är att börja ett samarbete med dem där jag arrangerar träffar för ungdomar. Sharing (ála Soultalk) där vi samtalar om livet i stort och smått och kanske provar någon meditation/avslappning. Jag vill så gärna möta ungdomar och ge dom en möjlighet att träffas, komma som dom är, med det dom är i och bara andas och få vara. Jag vill se dem och jag vill ge dem en möjlighet att upptäcka mer av sig själva. Det är min dröm som jag planterat idag och hoppas få se blomma fram under våren…

Fina coachingsamtal har jag också haft både idag och igår, jag är glad att jag ges lite utrymme att jobba ibland och komma hemifrån faktiskt, lite ombyte förnöjer emellanåt.

Annars så drömmer jag starkt om att resa tillbaka till Indien… redan nu i februari faktiskt. Jag vill gå (två veckor av) en deepeningprocess och fördjupa mitt Oneness-state. Jag har inte landat helt i ett beslut ännu om det blir nu i februari eller senare i år, att jag kommer att återvända visste jag redan innan jag åkte hem därifrån i november.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *