Update

Tacksam för en dag med givande coachingsamtal och gläds över alla mina trevliga och öppna klienter. Det är roligt att få dela en process och utveckling med en annan människa.

Ett spännande möte jag också fick ta del av var när jag hade sittning och fick äran att förmedla kontakt mellan en klient och en anhörig på andra sidan. Magi – känner jag! Det finns inte ord. Orden känns för små. Känslan är övermäktig. Tacksam för att jag har min andliga tro och att jag ständigt påminns om att livet inte slutar. Att energin och själen lever förevigt.

Nya uppdrag trillar in. Redan 11 anmälda till min Yogagrupp i Falun. Får ett samtal från en ambitiös tjej i Sifferbo som meddelar att hon samlat ihop 12 st. Så på onsdagar har jag nu även en yogagrupp i Sifferbo. Fantastiskt!

Nu är jag i en process som snurrar på och bromsar jag inte detta nu är är jag rädd att det påverkar min hälsa. Jag har redan känningar, oro och stress smyger sig på.

Tar fram min kalender och lägger in ”Fia-dagar” som ägnas till mig själv, skrivande, och mina hemstudier. Jag är tacksam för Yogaklasserna då jag vet att det ger mig den återhämtning jag så väl behöver. Där möter jag upp och bara är. Andas.

Jag kontaktar en av mina uppdragsgivare Arbetsförmedlingen och ber om färre klienter. Ber och ber. Jag kan själv reglera hur många jag vill åta mig, och nu sänker jag ribban.

Jag gör åtgärder. Jag kan inte förändra så mycket just nu. Men genom mina handlingar nu kan jag förändra framtiden. Jag fortsätter med stärkande affirmationer.

Jag har balans mellan ledighet och arbete. Jag arbetar mindre och tjänar mer.

Jag älskar mitt arbete. Jag älskar mitt liv.

Jag lever det liv jag vill leva – jag lever La dolce vita!


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *