Val är inte alltid enkla

Med återkoppling till det förra inlägget…

Så är det ofta så för mig, att när jag fått stopp i flödet, så stoppar jag allting. Då stoppar jag även sådant som jag vill göra, stoppar det mitt hjärta vill att jag ska göra. När det är stopp så ser jag inte klart, jag hör knappt rösten nå längre och tappar omdömet.

En otrolig viktig del för mig var som jag skrev i förra inlägget att säga nej till vissa arbeten, tex sänka antal klienter jag jobbar med. Jag ser också över min kalender och min planering. Ser till att jag väljer in sådant som för mig i den riktning jag innerst inne vill. Och tar upp fighten med rädslan genom att släppa kontrollen och våga säga nej till det som magkänslan säger att jag ska säga nej till. Min magkänsla och mina tankar vill oftast olika saker. Jag måste erkänna att tankarna för mig på villovägar ibland, medans magkänslan och hjärtat alltid lyckas föra mig rätt.

Ett sådant val har jag också gjort idag. Ett val med hjärtat. Jag har anmält mig till en Skrivarkurs i november. En skrivarkurs som verkar skräddarsydd för mig. Det är Yoga varje dag och Ayuervedisk mat. Och massor av tid till skrivandet och feedback på mitt skrivande.

Vissa val är inte enkla att göra, jag har motstånd någonstans till kursen. Jag vet inte vart eller varför. Jag tror att det är rädslan som spelar mig ett spratt. Jag låter rädslan hålla på. Den tystnar nog snart. Magen känns lugn iallafall och energin känns lätt i kroppen, det är min kompass att jag är på väg i rätt riktning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *