Vara andlig

Att vara andlig är för mig att vara jag, låta allt som är jag komma fram. Och för mig har sinnet haft den mesta makten i mitt liv, vilket oftast trasslat till det oavsett om det är sinnesstämning, relationer, vägval… när jag snubblar och strular till det har jag identifierat mig för mycket (eller helt) i sinnet. Att vara andlig är att vara jag, och jag är något mycket större än mitt sinne och min kropp, jag är också, eller snarare framför allt en själ, en evig energiform som är förenat med hela livet, hela universum, den energiformen som pulserar inom oss alla.

När allt flyter i livet, när jag slinter och halkar med en klackspark, när jag behåller sinnesron inom mig trots yttre händelser eller inre neggotankar så vet jag att jag är mer i hjärtat än i huvudet liksom. Oneness hjälper mig att komma i djupare kontakt med min själ. Det är där jag vill vara, med den jag vill leva, med det gudomliga inom,

walk and talk with God.

Första delen av den här konversationen med Julia Desmond talar om just bandet med det Gudomliga inom och hur vi förstärker och  fördjupar den relationen. Lyssna gärna här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *