Vedic Art

Inre målandeÄntligen ska det bli av, jag har anmält mig till Renée Brieg´s kurs i Vedic Art, en långweekend i augusti med själslig målning, vegetarisk mat och yoga har jag att se framemot. Lycka! Drömmen att måla har jag burit med mig många år, den som väntar på nått gott…

Jag förstår att tiden är inne nu, att möta målandet via Vedic Art är att möta det inre. Och den här sommaren känns verkligen som min – mitt inres. Innan sommaren kom fanns tankar om yogapass, Onenesskvällar och annat jobb men för var dag som går så inser jag att det mest troligt får vänta till hösten. Sommaren bjuder till annat. Och när jag stannar, lyssnar inåt så känner jag att jag inte vill arrangera nått just nu. Jag känner mig trött. Jag vill ha tid till mig och min familj. Jag lyssnar och litar till att allt är som det ska. Det känns gott att runda av sommaren med skaparhelgen, en helg bara för mig, mig och mitt inre.

Det är den äventyrligaste resan av alla, att utforska det inre. Resan är evig. Skatterna är många. Livet är magiskt, en spegling av det inom.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *