VilANDE blogg

Savita Snapchat Ber om ursäkt att bloggen ligger vilande. Min önskan är att den skulle vara vid liv men den följer min livsprocess och jag är i en fas av tillbakadragande och blick inåt. Förut har det känts lätt att dela mina innersta tankar och låta livsprocessen synliggöras men nu behöver jag vara i den med mig själv och mina närmsta vänner.

Det är ovant en social och framåt person som jag är och vant mig vid att vara. Men jag har tillit att processen gör mig gott. Hur som så skulle jag inte kunna göra annorlunda, skrivandet är ett flöde för mig. Och just nu flödar det inte, kanske eftersom jag stillar mig än mer i mitt inre.

Och stillheten är en vacker plats att vara i, den är inte att förväxla med stagnation, tvärtom råder där fullt av liv och rörelse. För vad är egentligen stilla? Hela kroppen, livet, kosmos är en evig vibration.

Mina vibrationer, det är dem jag lär känna nu. De eviga vibrationerna – själens puls. Det är där jag sakta söker mig närmre och närmre, inåt min kärna, mitt sanna jag, själen – denna eviga puls av liv och kärlek. Den viskar till mig att den vill komma till uttryck, genom både skrift och bild (video), så håll ut fina bloggföljare, snart pulserar säkerligen allt igång igen, på nått sätt och i någon form.

Love to you!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *