Vilsamt

Datorn blir hemma när jag, Maya och en vän och hennes dotter åker till Stockholm i helgen för att se Flashdance, bo på hotell och ha det soft & gott. Ser framemot att bara vara med Maya, som trebarnsmor känns det lyxigt att få rå om ett barn i taget ibland. Jag tror att det är viktigt för barnen med, att ibland bli sedda och få stå i centrum utan konkurrens eller uppmärksamhet ifrån syskon.

I övrigt är det mycket tankar i sinnet. Det susar och brusar. Glad att tankarna är tankar och jag kan känna frid i kroppen ändå, trots surret. Innan Oneness, alltså deekshan och mina resor till Indien så påverkade tankarna mig mycket, både humöret och kroppen. Numer känns det som om kroppens frid ligger långt bortom tankarnas surr. Det är ett lugn i hela mitt system och det känns fantastiskt.

Den sista tiden har satt mycket på sin spets, känns som jag står vid kanten och kastas ut. Jag känner att jag faller… i tillit även om tankarna söker efter mark i sikte och framtidlöften att greppa taget om. Känner inom mig att allt ingår i en högre plan, allt är så väl omhändertaget. Det kan inte vara annat, allt är bra, allt är alltid som det ska. Det är vilsamt att veta det. Så vilsamt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *