Yoga ♡ Skrivande

Så tacksam. Jag har blivit kontaktad av en hälsotidning och har fått uppdraget att skriva en artikel om Yoga. Det är mitt första skrivarjobb om jag räknar bort åren som centrumledare för Kupolen som även innefattade att skriva ledarsidan i Kupolen Magasinet varje månad.

Jag känner mig inspirerad, taggad och givetvis lite nervös. Men otroligt tacksam. Så tacksam. Kan inte sluta le.

Det känns som mitt skrivande bara börjat, trots en bunt undangömda manus och de dagliga blogginläggen som staplats till år. Jag upptäcker något nytt varje dag. Livet är allt bra spännande, allra helst det liv som spirar och ger sig uttryck från det inre.

Om Shanti

 

5 kommentarer till “Yoga ♡ Skrivande

  1. Malin

    Åh så kul! Det fixar du galant!! Din goa dotter har med stor stolthet i rösten berättat om dina böcker/sagor/berättelser som du har skrivit =) Där har du ett big fan!! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *