Yogan leder mig

Yoga handlar om så mycket mer än asanas (rörelser och positioner). För mig är det sinnesro och närvaro. Det är medvetenhet om så mycket. Medvetenhet om kroppen, sinnet, tankar och genom allt detta leder Yogan mig till medvetenhet om något högre och större. Jag upplever att jag upplever något allomfattande, något som när igenom både mig och deltagarna, något som gör att vi alla som individer försvinner för ett ögonblick och blir samman till ett. Inte bara med varandra utan med livet självt. Det ger en känsla av både tomrum och fyllnad på samma gång. Det känns som allt har en mening och ingenting egentligen har mening, det bara är. Jag blir otroligt lugn och full av sinnesro varje gång samtidigt som jag känner mig helt förvirrad eftersom jag får en uns av hur lite jag egentligen vet. Och på nått underligt och skönt vis så är det helt fantastiskt att jag inte vet någonting och ju längre Yogan följer mig i livet desto mer ger just den känslan av att inte veta någonting – en känsla av mening.

Namaste

Under kvällens pass förgyllde Maya med sin närvaro. //Mammalycka

 Yogini Maya Pure light

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *