You´re left with…

Remove I...

 

2 kommentarer till “You´re left with…

 1. Sofia Savita Norgren Inläggsförfattare

  Hej Olivia

  Jag kan verkligen rekommendera en resa till Bali, hela ön andas andlighet, medvetenhet och närvaro tycker jag. Det är en fin energi där.
  Dock åkte jag dit under en yogalärarutbildning, Samayogalärare, så själva yogan och tystnaden var en del i den utbildningen. Här finner du mer information om den; http://www.samayoga.se/samayoga-teacher-training-2013-14.php

  Hoppas du kommer iväg på din resa, och kom ihåg att varje dag är en del i vår livsresa. Magi!

  Om Shanti
  Sofia

 2. Olivia

  Hej!

  Mitt namn är Olivia och jag har länge funderat på att åka till Bali för att finna mig själv och finna inre ro.
  Jag fann din blogg och läste om dina prövningar med dagar under tystnad och massa yoga, det är precis vad jag behöver. Jag vore otroligt tacksam om du skulle vilja maila mig och berätta mer om platsen, kostnader och andra nyttiga saker så att jag också kan bege mig ut på denna fantastiska stärkande resa.

  Önskar dig en underbar dag
  Olivia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *