2015’s energi

2015

2015 is an 8 year!
The year is governed by the King of Diamonds!

The King of Diamonds governing 2015 is VERY good news, as he will shift perception on a daily basis – and he will divide the road between light and dark with his mighty sword of integrity. The King of Diamonds has one eye watching this world and his other looking into the source of all creation – this will be a year to remember without a doubt – the changes that occur will set a new course for humanity.

Sharon Jeffers
Cards of destiny

We are very happy to announce that the PARAMATMA has blessed this New Year 2015 as the ”Year of Growth” in all aspects of life. Wishing you and your family A Very Happy and Successful Year of Growth in all your endeavors!

Oneness University

Jag känner att energin har skiftat och jag har förstått att det är många med mig som upplevt år 2014 som omtumlande, transformerande och utmanande. För min egen del så tänker jag att jag behövde en rejäl dos transformation, ut med det gamla och in med det nya (som kommer nu 2015). Och att möta och rensa ut gamla beteenden och präglingar är ingen nice upplevelse alla gånger, men ack så nödvändig. Den som spar han har heter det ju, och att spara eländet bildar bara en ansamling av odör. Bättre att rensa ut och frigöra sig, även om man grinar illa just då, mitt i det, så kommer det ny fräsch energi så fort det gamla gett sig av.

Processen lär väl aldrig bli klar, det är en evig lök att skala. Men jag känner ändå att ju mer jag skalar desto renare känner jag mig och att känna mig ren och fri är min sanna essens tänker jag. Det är iallafall där jag vill vara.

Och jag känner mig ren och fri just nu. Det känns fantastiskt. Och precis som ljuset som kommer mer och mer för varje dag så känner jag hopp om att just 2015 blir ett år att äventyras med – ett positivt och glädjerikt äventyr.

Som man sår får man skörda heter det ju, men jag tänker mer att som man bäddar får man ligga. Att jag bäddat och rått om mitt inre förra året är det ingen tvekan om, nu tänker jag kanske inte direkt luta mig tillbaka och vila, istället tänker jag njuta av skörden. Och jag har korten med mig, mitt kort i Destiny Cards är Ruter Kung och kortet för år 2015 är just Ruter Kung. Jag känner mig redo för vad året vill erbjuda, väldigt redo!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *