Accessutbildning dag 2

Min andra utbildningsdag inleder jag med en simtur.

Jag åker ut tidigare till Nina´s hus och går ner till bryggan med en kopp kaffe. Gör lite Sunyoga och ”hoppar i plasket” som Maya skulle säga. Helena, en kurskamrat kommer och gör mig sällskap. Det blir en ljuvlig start på en underbar dag!

Kursen pågår hela dagen, men sent på eftermiddagen tar vi en paus och vi är flera som glatt springer ner till viken och tar oss ett avsvalkande dopp. Mitt andra för dagen. Huset där kursen är förlagd ligger i Farsta Strand, för mig känns det centralt och mitt i pulsen och ändå ligger huset som i en tyst lugn oas ett stenkast därifrån.

Hur kan det bli bättre än så här?

Hur kan jag generera ett sådant här boende?

Är Accessfrågor jag sänder ut till Universum och till mitt Medvetna-Jag!

Jag lär mig Access Foundation och vi processar hela dagen. Jag gör mig fri från gammalt skräp som jag samlat på mig. Och inser att jag är mycket större än mina tankar och känslor. Jag lär mig också att hela 98% är sådant som jag samlat på mig från andra. Kan vara tex; sorg, ensamhet, beteenden. Och börjar bli otroligt nyfiken på vem jag är bakom allt detta. Vem är den genuina äkta jag. Vem är jag?

Och när dagen är slut har jag lärt mig otroliga verktyg till mig själv, till mina barn och till mina vänner och klienter som är villiga att förändras. Access är till oss alla som är villiga att förändras och inser att livet är en enda lång pågående process och transformation utan slut – for ever! Access är ett verktyg för oss som vill släppa fram vår storhet och öka vår medvetenhet.

Och jag gläds mycket åt att jag genom Access får bekräftelse på det som är rätt för mig och ser en röd tråd genom alla mina tidigare utbildningar. Jag ser tråden genom medialitet, coaching, NLP, meditation, närvaro, Osho´s lära, yoga – jag ser att allt handlar om att ge verktyg att älska sig själv och låta sig själv blomma fullt ut, utan att anpassa sig eller förändra sig för andra eller hindra sig själv från att blomma av rädsla av hur vacker denna blomma skulle kunna bli.

Hur vacker är du egentligen?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *