Aj aj Kapten

Jag är inne i nått nytt. Det pågår förändring BIG TIME i mitt inre och i mitt liv. Jag kan inte sätta ordet på vad det är ännu. Men jag känner hur hela processen flödar i mitt inre. Jag känner mig som en stor pråm som som varit fastkörd i isen när den försökt ändra riktning. Men nu är det som en isbrytar åker framför mig och banar väg. Efter att ha haft känslan av att suttit fast ett längre tag i stillhet börjar det nu flöda för fullt.

Och jag som kapten har vant mig lite väl mycket vid stillheten och springer nu runt på bryggan lätt förvirrad och undrar, vart var det jag var på väg nu igen? Nu behöver jag ta tag i rodret och följa med. Nu åker jag iväg mot nya hav och nya horisonter. Nu är den välbehövliga vilan över, nu åker jag mot nya äventyr!

Skepp ó hoj!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *