Allow change

Smögen

Kramar ur det sista av sommaren, fortsätter lunken fram till skolan börjar. Kan inte förstå att den gått så fort – sommaren. Känner lite sorg faktiskt, över att den inte blev, vädermässigt, som jag önskat. Brustna drömmar är också sorg. Samtidigt som jag förlitar mig på att den var och är precis som den ska – sommaren 2015.

Vi har precis tillbringat några dagar på västkusten – bästkusten. Grebbestad, Fjällbacka, Marstrand och Smögen bidrog alla till min nyförälskelse. Har verkligen fått mersmak och planerar redan att återvända.

Tankarna går till hösten och vad som väntar. Känns oftast som hösten kommer med nyenergi i mitt liv på många sätt och vis. Det är en del ovisst om lokalerna till höstens yoga, så ni som väntar – håll ut – jag jobbar på det. Och så fort det är klart meddelar jag er personligen (ni som står uppskrivna) och även här på hemsidan.

Anmälningarna till Oneness Awakeningkursen 12-13 september börjar komma in. Så glad att ni bokar er, för det är en gåva att hålla dessa kurser. Love it!

Jag stillar mig som sagt ett tag till. Passar på att meditera och granska mina intentioner. Vad vill jag och vart ska jag? Vill Gud och jag detsamma?

I allow change.
I love change.
Change is love.
Change is life. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *