Annorlunda dagar

Mina arbetsdagar är oftast fyllda med lyssnade och stillhet. Jag har förmånen att få coacha människor mot en bättre livsstil och att få förmedla Yoga och att skriva. Jag följer mitt hjärta och är så tacksam!

Vissa dagar ter sig lite annorlunda dock. Som igår när vi arrangerade Tjejkväll i Centrala Falun. Och jag som marknadsansvarig för Falan Galleria hade den fina uppgiften att glädja människor som shoppade med en gratis Biobiljett. Hela stan var full med trevliga människor som vimlade, shoppade och tog sig tid att umgås på restaurangerna och caféerna. Riktigt mysigt! I en butik spelade DJ Peter Bröderman och Mattias Hallbom skön loungemusik. Under kvällen fanns även Nova Limousine i stan och bjöd på åktur för den som ville.

Imorse for jag iväg till Falun igen och var med på företagsfrukost som Näringslivet Falun Borlänge bjuder in till. Där vi som företagare får chans att nätverka med varandra och knyta kontakter. Jag vill gärna delta på sådana träffar, jag är mitt eget varumärke och tänker ofta att syns jag inte så finns jag inte. En annan som tydligen tänker lika var Tomas Carlquist (Limousine-chauffören) som nu hade sin fina bil parkerad utanför Grand Hotell. Eftersom jag lika mycket gillar lyx och glamour som jag gillar det enkla och naturliga så ville jag givetvis in i Limo´n och känna känslan. Och den känslan var cool vill jag lova. La dolce vita!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *