Barnens Peace & Love

Maya ville först inte följa med på Barnens Peace & Love och se Supersnälla SilverSara och StålHenrik. ”Det är ju min sista dag på dagis och om jag slutar klockan elva hinner jag bara leka lite med mina kompisar” sa hon. Men så ändrade hon sig i sista stund innan jag skjutsade henne till dagis och bestämde sig för att följa med ändå.

Och det gjorde hon nog rätt i, för barnen var så glada att gå dit och som Maya sa, ”Mamma, jag tror det är dom riktiga. Den riktiga SilverSara och den riktiga StålHenrik”.

Till kvällen kom det stora den här dagen, den här veckan, kanske det största den här sommaren, de fick följa med sin kusin Emma på den riktiga festivalen. De var så lyckliga när de kom hem, sprudlade, skrattade och var uppspelta.

Mammalycka


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *