Be you

Det är så himla magiskt, coolt och spännande att utforska energin i min kropp när jag nu gjort valet att stanna i min kropp, vara belåten över den och njuta av den. Jag tror jag aldrig (åtminstone sällan) varit i min kropp full time. Medberoende som jag är så har mycket fokus varit på hur andra mår och reagerar, vad som händer runt omkring. Och genom mitt missnöje med min kropp har jag ofta tänkt sen när jag blir smal… och sen är ju också en flykt, likväl som att minnas den kropp som varit är en flykt från den kropp jag har nu.

Det är ju så naturligt för oss att vara oss själva. Men så tror vi kanske inte att vi duger, att nått måste till först innan vi kan äntra scenen. Livet. Leva.

Medans när jag ser mig omkring så kan allt annat på jorden stå i all sin prakt och vara det det är ämnat att vara. Trädet, solen, gräshoppan… allt är sig självt. Ingen söker förändring. Natt är natt, höst är höst, moln är moln.

Så synd att många av oss människor tror att vi inte räcker till, när vi redan är fulländade original av det vi är ämnade att vara. Jag som jag. Du som du. Och det är mångfaldens skönhet och vi är alla en del i den skönheten.

Be you! Beauty!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *