Boenderapport

De fem första kvällarna i Kråkslottet var vi utan teve och nu först har vi lyckats få igång tvättmaskinen. Elektrikern som kom idag för att koppla strömmen till tvättmaskinen började genast prata om filmen Drömkåken när han kom in… hm, undrar varför?

Oscar trivs som fisken, han gick själv över till Vallen idag och bad någon i Brage om hjälp att pumpa sin fotboll. Och så vågade han sig på att snacka med en annan Bragespelare här på gården och sprang sen över för att se Dalkurd träna. Han är annars lite försynt så det är verkligen härligt att se han ta för sig mer av livet.

Maken skickade glädjande sms idag om att vi skall åka på Hotellmys i oktober. Visade sig sen att vi har lite olika syn på ”mys”, han har nämligen köpt familjen biljetter till fotbollsmatchen Sverige-Holland.

Även om allt inte ter sig som jag förväntat är jag just nu väldigt duktig på att ta emot livet som det är och tacka för det jag har. Jag tackar varje dag för boendet i Kråkslottet och de ambitiösa snickarna som bygger om vårt hem.

’Livet vill mig väl’

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *