Dagens seans

Åker hemåt med en ljuvlig känsla av närvaro och tacksamhet efter Seansen på Harmonihuset i Ludvika. Påminns om att jag alltid har den känslan med mig efter ett medialt jobb. Andevärlden välkomnade oss med sitt besök och jag fick äran att förmedla många fina budskap. Trots att jag gjort det här under flera år nu så överraskas jag varje gång. Min själakropp förstår, kommunicerar och känner full tillit men min hjärna förbryllas ännu. Den kritiska delen som gärna vill bortförklara det övernaturliga överbevisas var gång. Jag vet att den kommer att bli överbevisad, så man borde ju kunna se att den släpper taget och ger sig hän den med. Fast samtidigt så tänker jag att det är den delen som håller mina fötter på jorden. Och ändå är det den kritiska rösten som får mig att släppa taget än mer i tillit till det jag får till mig, för jag vet att ju mer jag släpper taget om egot desto tydligare blir länken till den andra världen och klarare blir budskapen.

Så jag håller ett getöga på egot och tryggar det i att jag finns kvar, jag stannar här jag med. Samtidigt så öppnar jag upp mitt kronchakra för fullt och tar in det som vill förmedlas.

Dagens seans pågick i tre timmar, vilket jag tyckte kändes länge innan vi började medans tiden bara försvann när vi väl var igång. För mig var kommunikationen rak och tydlig och jag gjorde mitt yttersta för att förmedla den vidare på samma sätt. Att vara medium är ju att vara tolk, tyda budskapet från andra sidan och hjälpa till så att det når dess mottagare i den här världen. Och det viktigaste för mig är att vara ödmjuk inför uppgiften och visa full respekt för alla närvarande, de med mänsklig kropp och de som lämnat jordelivet. Det är ett ärofyllt uppdrag och jag är tacksam att jag vara närvarande i dessa känslofyllda möten.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *