Din uppgift

Tiden är kommen för dig att inse din uppgift och ta den an. Väntan känns lång för dig. Men i vår tid är väntan oftast livslång. Så det menas att i detta liv finner du din livsuppgift. 

Du söker och söker nu. Du skall bara inse att leva och verka i nuet är precis gott nog och det rätta att göra. Lev i nuet. Känn din rätta styrka i de egenskaper och kvalitéer du har. Där har du din rätta väg och när du gör sådant du är ämnad att göra känner du lycka och glädje och då är du i ditt rätta element. På din rätta väg. 

Finn lycka i att vara precis som du är och lev i harmoni med dina unika egenskaper och använd dom fullt ut. 

Vilka är dina unika egenskaper?
Vad är din kropp ämnad för?
Vad är ditt sinne ämnat för?
Vad/vart finner din själ lycka?

Ställ dig sådana frågor och de enkla svaren är din guidning. Är kartvägen till din livsuppgift. 

När du vandrar på den vägen och använder alla dina unika egenskaper mentalt, kroppsligt, sinnligt och själsligt då känner du lycka. Då utstrålar du universell kraft för då lever du ditt rätta program och utstrålar livsharmoni och glädje. Då finns inget mer att önska. Inget mer att söka. Då är du lycklig och då sprider du lycka omkring dig vart du går. 

Hjälp människor finns sin livsuppgift genom att de besvarar liknande och dessa frågor för sig själva. Du kan i din livsuppgift coacha dem till att finna sin.

Så enkelt hela tiden. Sök det enkla. Enkelt och lätt. Lättheten leder dig och människorna rätt. Vi har aldrig krånglat till det, det är ni själva som söker allting långt bort och utom er. Sök nära. Sök inåt och det är där ni finner lyckan. 

Du kan hjälpa människor att finna sin lycka. Så enkelt – så rätt. 
Det gör dig minsann passionerad. Följ din passion!

Love & Light LB
Kanaliserad 091107

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *