Each day that I wake

Min morbror dog igår. Och i sorgen bubblar så många fina minnen upp, och det gör ont samtidigt som jag är tacksam över att haft en sådan underbar morbror som Lasse. En relation som för mig betytt glädje, kärlek, trygghet och skratt. Jag tillägnar honom den här låten. Fast egentligen fann jag inte låten, den fann mig – kanske är det Lasse som förde oss samman…

Each day that I wake,
I will praise, I will praise.
Each day that I wake,
I give thanks, I give thanks.
Each day that I wake,
I will praise, I will praise.
Each day that I wake,
I give thanks, I give thanks.

And the day that I don’t wake up
and transcend the holy make-up,
I am capable, I am powerful.
And the day that I don’t wake up
and transcend the holy makeup,
I am on my way to a different place….

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *