Fotsteg i sanden

En natt hade jag en dröm. Jag drömde att jag gick längs en strand tillsammans med Gud. I skyn fick jag se glimtar och scener ur mitt liv. För varje scen, noterade jag att det var två par fotsteg i sanden; ett par tillhörde mig och det andra Gud.

När den sista scenen ur mitt liv visats för mig tittade jag tillbaka på fotstegen i sanden. Jag såg då att många gånger fanns bara ett par fotsteg. Jag noterade också att det var under mina jobbiga och ledsna tider i livet.

Detta bekymrade mig och jag frågade Gud om det. “Gud, du har sagt att när jag beslutade att följa dej, skulle du gå med mej hela vägen. Men jag har sett att då jag har haft jobbiga tider i livet, finns där bara ett par fotsteg. Varför lämnade du mej när jag som bäst behövde dej?”

Gud svarade; “Mitt dyrbara, älskade barn, Jag har lovat att alltid vara med dej. Under de tider av lidande, då du bara ser ett par fotsteg, det är då jag bär dej.”

Steg i sanden

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *