Fred & Kärlek

Sitter här med datorn i knät och ser ut över den trafikerade vägen, stan är sig inte lik. Det börjar dra ihop sig för festligheter och ungdomarna anländer med all sin packning, ryggsäckar, tält och läskande drycker. Den småsömniga staden börjar väckas till liv.

Mitt liv är inte som jag tänkt just nu, jag sitter här på uteplatsen vid Kråkslottet och skriver blogginlägg, egentligen skulle jag varit på väg till Frötuna Gård på Skrivarkurs. Skrivarkursen valdes lätt bort med tanke på vår situation och vart min närvaro behövs mest just nu och den är hemma här med Nogge & barnen.

Det är mycket som hänt den senaste tiden, flytten till Kråkslottet, den försenade utbyggnaden hemma, utbildningar som slutat, jobb som jag valt bort, skrivarkurs som ersattes med familjetid…. det är sig lite olikt när jag ser mig omkring och samtidigt känner jag mig väldigt trygg och hemma i mig själv just nu.

Trots det tunga vi mött och behövt gå igenom så har det på något underligt vis redan stärkt mig, hjälpt mig se vem jag är, vad mina styrkor ligger och plockat fram mina oanade krafter.

Kraften av ett positivt och ljust sinne. Kraften av att det kommer massa gott ur livet. Livet som just nu förbereder sig på att bjuda mig på festival – fred & kärlek är det jag känner.

Tack Livet!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *