Ganesha

White GaneshaGanesha, the remover of obstacles. Den vita elefanten som bär mig fram och med sin snabel sveper bort hinder i min väg och kliver över dem med stora kliv. Där sitter jag på hans rygg och blir buren precis dit jag ska – Ganesha vet, han är Mästaren. 

Det är precis så här det känns, som att Ganesha har klivit in i mitt liv och med sin snabel om min midja svingat upp mig på sin rygg och börjat gå…

Livet öppnar sig och vecklar ut sig, blad för blad. Jag känner mig så välsignad som får uppleva det här. Men det är ingen slump, det ligger en enveten intention bakom, och passion och engagemang som genom glädje och sorg aldrig gett vika. Jag har varit målmedveten om att få läka och i mitt sökande på hjälp. Jag har inte gett vika – jag har bett om att få läka. Jag har bett om ljuset när det varit nattsvart. Jag har bett om att finna flöde där det varit blockerat. Jag har bett om läkning där det varit sår. Jag har bett om insikt där det varit förnekelse. Jag har bett om visdom där det varit oförstånd. Jag bett om förmågan att acceptera och omfamna. Men mest av allt har bett om förmågan att släppa taget om allt det jag nyss bönat och bett om i tillit till att allt är som det ska – mitt liv är i händerna på en gudomlig plan.

 

Ps Ganesha är också beskyddare över litteratur och författare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *