Hälsorapport v 10

Måndag

I söndags, dvs igår, nådde jag botten i min gegga och nådde toppen på min ”stå ut med gräns” på vågen – jag ser det som att när jag når botten får jag liksom någonting att ta fäste på. Så när jag når botten, kan jag få fart och studsa upp igen. Och nu har jag fått all världens fart upp känns det som – upp mot ljuset och på med mina favvoJeans i maj – är målet. Skulle inte förvåna mig om dom sitter på redan i mitten av april. (men bra att gardera sig mot några dagars tapp i påsk – inte bara barnen i detta hus som önskar sig påskägg)

Bra dag med kosten. Och är så stolt att jag inte ätit godis eller annat snacks.

Hade provapå Yoga idag också, blev så lycklig när alla som provade ville fortsätta gå och anmälde sig till gruppen. Tack!

Tisdag

Fokuserad – vårkänslor – glädje – inspirerad – glad – stolt – motiverad

Hade Yoga idag och kände sån tacksamhet över min kropp. Jag älskar att min kropp är så grundstark, stark, uthållig, frisk och energifylld, wow vilken skillnad på passen det blir när jag väljer att tänka sådana tankar. Namaste kroppen min – I love you.

Inge godis idag heller. Jag är så stolt. Snart är jag avgiftad igen, för sjuttioelfte gången! Gick vrålhungrig på City Gross, men stod emot det förbenade suget, satt i bilen på vägen hem och knaprade på ett äpple – halleljua!

Onsdag

Åt en dubbelnougat och drack kaffe i bilen på vägen upp till Rättvik. Mumsade in i det sista. Checkade vid sextiden in på Bara Vara och fick äta en god vegetarisk måltid.

Känslomässigt livrädd. Men nu skall rädslan mötas!

Torsdag – söndag

Inget kaffe och inget godis på 4 dagar. Njuter av underbart god vegetarisk mat. Mumsar apelsiner. Dricker the.

Dagar som jag ägnar åt att se inåt och hitta mig själv. Visar sig sedan att jag finner en liten söt tös som har massor med känslor undanstoppade i sin kropp.

Två första dagarna spränger mitt huvud, värre än sådan här huvudvärk har jag bara haft en gång och då hade jag hjärnhinneinflammation.

Fredag och lördag värker min rygg. Njurarna krossas av smärta känns det som. Kan bara likna det vid födelsevärkar, huuu.

Inser att all min kroppsliga smärta är känslomässiga blockeringar som jag löser upp genom att släppa ut alla mina undangömda känslor. Stannar i smärtan. Vill verkligen läka och hela mig nu. Tacksam för min underbara och starka kropp.

Känner styrkan i kroppen kommer tillbaka. Anar att om jag fortsätter följa den här läkningen även när jag kommer hem, så kommer jag uppleva styrka och livskraft som jag aldrig upplevt förut.

Inte en minut jag varit sugen på kaffe eller godis!!!!!! Jag förstår först ingenting, what????? Sen inser jag att det måste bero på att jag äter sött och dricker kaffe av känslomässiga orsaker – det är den pusselbiten jag får till mig. Här läker jag mina känslor genom att känna dom. Och när jag känner dom har jag inget behov av kaffe och godis. Magiskt! Enkelt! Självklart!

Traskar runt i fyra dagar utan smink, ostylad och i myskläder. Mår på torsdagen illa av min spegelbild. Usch, så jag ser ut. Märker för var dag hur färgen i ansiktet kommer fram mer och mer. Och ser att ögonen börjar glittra i spegeln. På söndagen när jag skall åka hem, låter jag sminkväskan ligga nerpackad och åker hem precis som jag är av naturen – och känner mig vackrare och mer levande än på länge.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *