Hälsorapport v 16

Måndag

Invärtes och fysiskt känns det bra: inleder dagen med morgonpromenad, äter Sunfood-smootie, bars, veg.riskaka och rotfrukter, frukt… avslutar arbetsdagen med Yoga; ett pass som avslutas med magisk känsla och jag sitter och ser ut över den fullsatta kyrkan med tårar i ögonen och hjärtat fullt av tacksamhet!

Mår inge bra när jag ska sova… tankarna far runt runt, öronen tjuter (tinnitus) och jag får tryck över bröstet – mentalt har det varit jobbigt på arbetet idag och nu kommer känslorna ikapp… Nogge finns där som stöd och en trygg famn att gråta ut i.

Tisdag

Börjar dagen med promenad 05.15 – ser ett rådjur – härligt!

Känner mig fortfarande ledsen när jag åker till jobbet, gråter igen… men efter den gråten så släpper det och trycket över bröstet släpper och jag mår mycket bättre. Upplever en härlig arbetsdag med många ljuvliga möten – sååå tacksam för det!

Äter bra idag igen, har ätit mer enligt LCHF´tänk´och jag känner mig mer mätt och mindre sötsugen. Smootie, frukt, nötter, veg lunch och middag … lite onödigt att nämna det hela tiden har ju varit vegetarian i fyra månader! Stolt över det

Väljer positiva tankar och väljer med omsorg vad jag gör idag, vem jag pratar med… ger mig tid att återhämta och få tillbaka drivkraften

Onsdag

Upp i ottan för min promenad – idag mår jag mycket bättre igen. Tacksam!

Rolig dag på jobbet som avslutas med Yoga – ännu en magisk yogastund… love it!

Äter bra idag -förutom när jag sätter mig på Peace and Love caféet och äter en chokladboll till min cappuccino och förutom att jag dricker typ 2 koppar för mycket kaffe idag.

Känner mig balanserad, trygg och harmonisk… njuter av kvällen!

Skärtorsdag

Morgonpromenad och lunchYoga förgyller dagen lite extra… har njutit än mer av yogaklasserna denna vecka, hur nu det är möjligt!

Ätit ganska bra idag trots att Påskäggen trillar in för barnen, BARA ätit två tablettaskar, en klubba, 5 små chokladbitar, en näve popcorn och en bit chokladtårta, hmmm

Och så har jag boostat med grönprotein drink och god vegetarisk lunch och middag.

Njuter av att känna mig stabil, trygg, lugn och närvarande trots att det blåser lite omkring mig i vissa lägen. Har öppnat upp en inre kraft, ett inre lugn som gör mig väldigt gott! Tacksam

Långfredag

Gick min morgonpromenad… sen åt vi frukost och packade in i bilen och for mot myshelg i Västerås och där började min frossardag!!!

Chokladboll, cocosbollar, kaffe, ngr godisar, en dubbelnugat och en halv påse chips, en öl och ngr koppar kaffe… och en lunch på Ikea var det jag stoppade i min stackars kropp idag – ser framför mig en date med Anna Skipper som har fyllt ett helt hotellrum med allt detta onyttigt och hur hon läxar upp mig för mitt dåliga leverne! Hmmm jag läxar upp mig själv när jag ser min svullna mage i den stora hotellspegeln på kvällen och loooovar att morgondagen är en ny dag, en ny start på mitt hälsosamma liv!

Förutom det sunkiga intaget av socker, färgämnen, härdat fett osv osv så hade jag en;

Ljuvlig dag med familjen. Barnen sjöng, min själ sjöng, alla log och skrattade och mitt hjärta klappade mammalycka***

Påskafton

Skönt att vakna upp i en hotellsäng! Känner tacksamhet att den är stor, då jag inser att vi sovit allihopa i samma säng och bäddsoffan står oanvänd – mysigt!

Går en ljuvlig morgonpromenad vid hamnen i Västerås – andas & njuter!

Äter bra idag, finally! Inte en godisbit, inte barnen heller förresten, Oscar väljer fotbollskort och Maya en leksak istället för lördagsgodis. (Stolt mamma). Äter ingen onyttigt alls, lunchen en veg.wok med ris, middag en veg. GI-burgare, kvällsgott keso med nötter, dricker enbart ngr koppar kaffe, äter jordgubbar och dricker ett glas rosé vid hamnrestaurang i eftermiddagssolen.

Underbar dag, med glada barn och glada närvarande föräldrar… jag myser och njuter!

Påskdagen

Hoppar morgonpromenaden, prioriterar längre hotellfrukost istället innan vi rullar hemåt. Går en kortare promenad på eftermiddagen istället med sällskap av Maya på cykel, mysigt!

Äter bra idag igen, inget onyttigt!!!! Inte en enda godisbit snor jag ur barnens alla påskägg… inte ens sugen! Äter/dricker mina gröna drinkar, äter sallad, knäckemackor – ja, typ det!

Känner mig glad och upprymd, har varit närvarande och fokuserad på barnen och njutit av vår tid tillsammans, haft bra mammadagar helt enkelt! Lycka*

Avslutar dagen med Yogaklass – Sat nam

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *