Hälsorapport v 20

Måndag

Bra dag idag. I och för sig försov jag mig från morgonpromenaden, men tog med walkingskorna till jobbet och gick promenaden på lunchen istället. Skönt!

Hann med lite egentid emellan bokningarna, ett kraftfullt yogapass och familjen när jag kom hem. Känner mig nöjd och glad.

Ätit bra, inget godis och lagom stora portioner.

Tisdag

Vaknade av att Maya kom in och sa att hon kissat på sig, den starten på dagen är inge skön. Insåg samtidigt att jag inte hinner gå morgonpromenaden.

Men lyckades behålla närvaro, lugn och harmoni och morgonen flöt skönt! Det gjorde även dagen. Träningen som blev idag var lunchYogan.

Ätit bra idag igen, sallad till lunch och omelette till middag, känns lagom då jag inte är så värst fysiskt aktiv just nu.

Onsdag

Sovmorgon (dvs 05.50), helt däckad. Trött i kroppen. Vill verkligen inte röra mig idag, behöver vila. Får någorlunda fart i mig och lyckas genomföra dagen, men det är inte mycket mer.

Tror att energin förbrukas i mitt grubblande om jag vågar åka till Indien eller inte. Har hittat en kurs i Sunyoga som är om en månad, 12 mil utanför Calcutta. Måste åka själv. Vet att jag skall uppleva detta ensam. Men är livrädd. Rädslan tröttar ut mig, huuu Hjärtat och universum guidar mig dit. Livrädd och ÖverLycklig på samma gång, skum kombination!

Funkar bra med kosten idag. Och kvällen avslutar jag med härlig massage hos Kicka och Ulrika.

Torsdag

Helt crazy dag – kan inte sammanfatta den ännu! Kan inte sammanfatta den alls tror jag. Återkommer om min crazydag på bloggen, kanske imorgon.

Knappt kunnat äta. Uppspelt och bubblig av energi – svävar fram – Crazy! Det händer såååå såååå mycket i mitt liv nu att jag häpnar!

Som tur är har jag Yogapass med en grupp ikväll, det får mig förhoppningsvis att landa!

Fredag

Energin bubblar och kokar inom mig fortfarande. Aptiten är inte som den ska, känner knappt hunger alls. Magen är nervös, puppor som slår ut till fjärilar i magen känns det som. Upplever sån glädje och lycka – jag ser hur jag strålar!

Fick till en promenad idag, men den var inte alls i syfte förbränning och motion. Nej, den var helt i syfte att få mig jordad, så jag gick upp till berget – och det hjälpte. Efter promenaden kunde jag möta upp familjen och vara en ”normal” och närvarande mamma resten av dagen.

Åt kycklingspett på grekiskrestaurang, skönt att få sätta sig och invänta maten. Smaskade lite chips med barnen framför Amigo.

Har gått ner 1,5 kg sen jag vägde mig sist, och det var några veckor sedan. Men jag känner på kläderna att jag gått ner detta bara denna veckan, dom sista dagarna. Tänk om det är så lätt att gå ner i vikt och få flöde i förbränningen, genom att ”bara” släppa taget om sina rädslor och bestämma sig för att leva livet! Vem vet? Jag vet garanterat om några veckor….

Lördag

Hela dagen tillbringar jag i ett andligt spel. Inte fysiskt, fysiskt sitter jag hemma hos Erik & Ann-Marie Grind. Men känslomässigt och mentalt är jag i spelet. Spelar hela dagen mellan 9-22.30.

Det är en stark process och stundom är jag hungrig för att ni nästa stund nästan må illa.

Kommer hem och duschar för att skölja av mig/rena mig – det känns skönt. Stupar i säng, känns som när man kommer hem från en långflygning och är lite jetlagád, skum känsla.

Söndag

Vaknar och känner mig som om jag vore överkörd av en ångvält. Känner det som om jag har världens hangover. Givetvis drack jag inte en droppe alkohol igår, enbart någon kopp kaffe och mängder med vatten.

Vet att känslan är något annat – det är känslor som är i svallning i ljus efter att legat åratal i mörker och gömt sig.

Hela dagen ägnas och betraktande och varande. Jag gör så lite som möjligt och tillåter mig att bara vara.

En promenad friskar upp. Går för att möta naturen. Går för att andas. Stor skillnad från många av dom promenader jag går i syfte att förbränna. Känns ljuvligt att gå på det här viset.

Äter mycket mindre. Betraktar först varför jag vill äta. Och märker att jag är mindre hungrig och alltså i mindre behov. Dricker mycket mindre kaffe, och dom kopparna jag druckit idag smakade inte gott.

…spännande att se vart detta leder.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *