Hälsorapport v 22

Måndag

Känns bra i kroppen, gjort både Dynamic Meditiation och Yoga. Aptiten har kommit tillbaka och jag äter ”normalt”, fast idag slog suget till som det brukar ”normala” dagar och jag köpte en chokladbit.

Dricker gröna drinkar och känner mig energifylld.

Tisdag

Ännu en toppendag, Dynamic och Yoga. Cykeltur med familjen. Fysiskt & själsligt underbar dag. Känner mig trygg och lugn. Yogan hjälper mig att komma i kontakt med känslorna och Dynamic att få utlopp för dom, det passar mig så bra!

Ätit bra idag, kanske lite för stora portioner, känt mig proppmätt mest hela dagen. Behöver ställa om som förra veckan och äta mindre. Den grönadrinken mättar bra och ger resultat i ork. Inväntar mer hälsosamma produkter, min kropp längtar.

Haft toppen bra balans idag mellan jobb, familj, egentid!

Onsdag

Vilken bra dag för mig. Allt förankrades och jag kände total balans i mig själv och mellan andlighet och jord. Åkte till Stockholm över dagen och kände att allt är som det ska, allt flyter på lätt och ansträningslöst (som en god vän brukar säga).

Ingen träning och ingen fysisk aktivitet. Satt mycket, i bil, på tåg, på parkbänk i Sthlm och bara iakttog. Skönt för sinnet, själen och kroppen.

Åt bra, drack mycket vatten och lite kaffe. Så långt gick det bra… men sen gick jag rakt i fällan i ett gammalt mönster, 2 ggr dessutom, åt en chokladboll och en liten Daim. Åt absolut inte för att det var gott. Tyckte inte en chokladbollen var god, men när jag övervägde att slänga den så gjorde jag såklart inte det, utan tröck i mig hela ändå, suck!

Nå väl, jag är iallafall tacksam att jag ser mitt gamla mönster. För jag kan ju inte ändra något jag inte är medveten om.

Torsdag

Startade upp med Dynamic. Tog med promenadskor till jobbet och gick en promenad mitt på dagen.

Ätit som vanligt, ganska bra. Tog dock 2 små chokladbitar till kaffet efter lunchen och köpte 2 små bumlingar vid kiosken. Stolt att jag kan nöja mig med så lite när suget kommer.

Känner mig lycklig, närvarande, lugn och harmonisk!

Fredag

Dynamic som morgon kickoff, nice! Sen hade jag hela arbetsdagen för mig själv. En timmes långt telesamtal med coachvän fick humöret som redan var gott på topp.

Åkte ut till en skön ”retreatplats” Ulfshyttans Herrgård och var där helt själv på udden, mediterade, solade, skrev och gjorde lite yoga. Vilken sinnesro!

Ägnade eftermiddagen åt familjen med bla fika i Torsång (åt en glass). Kvällen myser jag och Nogge i soffan och ser Slumdog Millionaire.

Fått näringsprodukter från Platinum Health, börjar ta dessa idag. Ska bli härligt och få känna resultatet såsmåningom.

Slappnar av då mitt visum är klart och finns att hämta på Posten. Puh!

Lördag

Upp i ottan för morgonpromenad och sen sista Dynamic Meditationen. Idag mediterade vi loss till Disco/Rave och det var så härligt!

Ägnade fullhjärtat hela övriga dagen till familjen och det var så gott för själen! Vädret på topp – humöret på topp!

Åt givetvis godis, som alltid på lördagar, längtar till mitt ”nya” liv nångång i framtiden då jag väljer att leva helt rent. Hoppas och tror att den dagen kommer. Boostar mig iallafall något med mina gröna drinkar och nyttiga vitaminer.

Söndag

Oscar och jag är morgonpiggast i familjen, så imorse tog han cykeln och följde mig på promenaden, vi hade så mysigt han och jag – härligt med lite tid bara fokus på ett barn.

Hemma och pysslade, vet inte riktigt vad vi gjort eller inte gjort, dagen försvann iallafall. Avslutade med Sex In the City med 2 tjejkompisar, åt först på Tsatziki och hade mysigt. Köpte godis till filmen men var stolt att jag köpte för 8,50 bara, men innan reklamen var slut hade jag givetvis tryckt i mig det lilla som fanns i påsen.

Lite trött idag, kan bero på sockret – misstänker det. Somnade till några gånger på filmen, skam att erkänna… Gillar karaktärerna i filmen med tyckte storyn var lite blek.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *