Hälsorapport v 24

Måndag

Morgonpromenad 05.15, yoga, cykeltur bra för kroppen!

Ledig med Maya idag, utflykt till Bäsna Handelsträdgård med mamma, Maya och Maya´s kompis Sofie, bra för själen!

Resfeber och oro under förmiddagen, övergår till lugn och närvaro på eftermiddagen. Fattar ingenting? Spelar ingen roll, jag är bara tacksam att jag inte behöver gå runt med resfeber och dess påverkan på kroppen hela tiden. Mycket skönare med lugnet.

Gröt till frukost, makaronilåda till lunch, gröt till middag och så mina gröna smooties som mellis förstås – bra för insidan förutom Chokladbollen jag fikade på i Bäsna.

Tisdag

Morgonpromenad 05.25, ljuvligt med solen som skiner och fåglarna som kvittar!

Lugn dag idag, lite åtaganden och mycket tid till mig själv och min familj. Tar Ljus och färgbehandling, sitter i tystnad i kyrkan en stund, själslig närvaro.

Känner mig så lugn och trygg, ser på Nyheterna att det är Pilotstrejk imorgon och 23 000 resenärer blir strandsatta – slappnar av och åker lugnt med tåget till Arlanda, det som blir, det blir… Mer orolig över om SJ lyckas med tidtabellen än om Pilotstrejken drabbar mitt flyg till London. Flygrutten imorgon är London, Bombay, Calcutta, framme ett dygn senare…

Tacksam över min närvaro och min tillit – det är stort att känna så här för mig eftersom jag ska ut på världens äventyr imorgon och ändå stannar i det andliga lugnet. Wow!

Ätit bra idag och inget förutom har slunkit ner i min kropp. Nöjd!

Onsdag

Idag är den stora dagen då jag reser till Indien!

Har sovit gott, lugnet jag känner är gudomligt och jag är så så tacksam! Jag behöver inte åka till Indien och upptäcka/finna något. Jag kan bara åka dit och njuta utan att leta. Det lugn jag funnit inom mig är allt jag behöver och mer än jag någonsin kunnat drömma om. I feel so good! I feel high (and grounded at the same time) at life!

Som sagt, sovit som en prinsessa, vaknat utvilad och gått min morgonpromenad. Nu är det morgonbestyr med barnen och efter lämning av dom till Fotbollsskola och dagis så skjutsar min underbara make mig till tåget.

Känner lycka och tacksamhet!

Torsdag – Söndag

Sunyogakurs i Indien. Börjar varje dag kö 04.30 med en hyllningsceremoni till Solen. Vi gör KriyaYoga, Sunyoga, lyssnar till föreläsningar, får akupressur, mediterar, umgås, skrattar.

Jag mår så oerhört bra och känner mig närvarande till 100%. Känner att jag är mig själv till 100%. Njuter av varje minut!

Äter frukost, lunch, middag, det är i princip allt. Maten är gudomlig, lagad med kärlek på golvet och intagen i en lortig varm matsal och jag älskar varje måltid.

Min bästa tid är nu…trallala trallala

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *