Hälsorapport v 3

Måndag

Började dagen vid 05.15 med morgonpromenad. Uppfriskande och skönt!

Setat i mycket möten idag, så det känns i benen och kroppen. Nästan en krypande känsla. Inge bra. Tur att jag inte har det så här varje dag.

Började min heliga vecka idag om du förstår vad jag menar… och det märktes, sprang runt och rotade i skåpen på jobbet efter sötsaker. Hittade en kartong med Mariannegodisar från påskas!!! Lite sega, men ack så goda!

Tisdag

Både morgonpromenad och Yoga. Skönt!

Var på hörselkontroll idag, pga min Tinnitus. Visade sig att jag hade över normal på hörsel, det kändes bra. Dock hörde jag inte 2 utav frekvenserna på höger öra, och det beror nog på att det är i det örat det brusar och piper.

Funkade ganska bra med sötsuget…

Onsdag

En bra dag som avslutades lyxigt med massage hos Kicka och Ulrika. Dom masserar båda två samtidigt i 60 min! Lyx, flärd och lite smärta emellanåt.

Torsdag & Fredag

Lyxa tjejdagar i Stockholm, med styling, fotografering, vin, god mat och shopping – och det bästa av allt – massor av skratt!!!!

Lika härligt att komma hem sen till familjen och umgås med dom, smaskade taco´s, semla och kinapuffar.

Två ”hälsodagar” med annat fokus – det behövs också ibland tycker jag!

Lördag

Ingen bra dag för kroppen, satt i en bil många timmar, åt kebab och godis, hmmm. Kroppen rastlös efter allt stillasittande. Mentalt slut, barnen ostimulerade efter den långa bilfärden, kände oss som famlijen kaos..

Söndag

Bättre dag idag, skönt! Morgonpromenad och en promenad med Eva runt älven – kroppen love it! Bra för sinnet också, hjärnan behövde luft kändes det som. Barnen glada och nöjda med aktiviteter som passade dom.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *