Hälsorapport v 33

Måndag

Morgonpromenad vid fem. Ljuvligt! Underbar dag med arbete, älskar mitt arbete, älskar vardagen!

Ätit bra idag – inget godis!

Gick en promenad på kvällen också, kände mig lite trött, men kvällstid är ju inte dirket min tid, haha – kan bero på det…

Kom hem från promenaden och ville länsa kylskåpet –  sanning, ville länsa godisskåpet – nöjde mig med ett par nävar gamla sega ostbågar

Tisdag

Upp i ottan för promenad och Sunyoga, skönt, även om jag var lite trött när jag traskade iväg. Gjorde mig redo för ännu en arbetsdag… men Oscar blev magsjuk och vi blev hemma han och jag. Mysigt att ”få” en dag ensam med ett barn, lite mammanärvaro.

Ätit bra. Oscar ville ha Spenatsoppa och det älskar jag, mums!

Kunde åka in och jobba på eftermiddagen när Nogge avlöste mig, det var skönt att komma till jobbet också. Missde min lunchyoga idag, men tar igen det senare i veckan och från och med måndag boostar jag upp rejält med min yoga då jag är 10 dagar på yogautbildning.

… slutar kvällen i soffan och trycker i mig lakrits, mums.

Onsdag

Avsluta dagen bra och den börjar bra… avsluta dagen med sött och vaknar trött, lärde jag mig nu! Och är fortfarande sugen på sött…

Vaknade med trötthet och lite nedstämdhet. Valde snabbt bort promenaden, men gick upp och gjorde lite Solhälsningar. Fortfarande trött när jag kom till jobbet, men hann sätta mig en stund själv innan första klinten och dricka en latte, ta ängelkort och faktiskt meditera en kort stund – det hjälpte! Gjorde även en AccessBars på första klinten och efter den behandlingen mådde jag prima – jag ger och jag får – lovely!

Trots att jag började trött och seg så gled dagen snabbt över till glädje och tacksamhet – tacksam över mitt arbete och alla underbara klienter jag får möta och följa.

Ätit för mycket idag, det har jag känt. Kurat inne och varit sugen på allt och inget. Föreslog till barnen att vi skulle göra ChokladbollsSMET – jag vet, crazy att jag föreslog det, men jag var så sugen, haha… och gott var det!

Nogge och Oscar åkte på Brage, men jag och Maya valde att vara hemma. Tände ljus, hällde upp mjölk och poppade Popcorn och hade en mysig stund i soffan när vi såg på Barnprogram – mammalycka!

Torsdag

Ingen morgonpromenad, men gick en snabbis på eftermiddagen.

En ljuvlig dag med barnen, vi var lediga tillsammans och hade det skönt och mysigt. Ätit jättebra idag, sallad till lunch och lax till middag. Det enda onyttiga var glass.

Avslutade dagen med skön Sunyoga – känner mig väldigt ”öppen” och närvarande just nu, så tacksam för det.

Fredag

Äntligen kom jag iväg på morgonpromenad – så skönt! Min kropp vill verkligen ut, den vaknar av sig själv mellan  4 och 5 varje morgon. Märker att jag på sistone sovit mindre, färre timmar – tänker att det kan vara effekter av mitt välmående. Men jag avvaktar och ser hur det blir, fortsätter att vara min kropps bästa vän och lyssna inåt.

Yogapass på eftermiddagen – min kropp har längtat efter Yoga det känner jag.

Idag har barnen gjort Chokladbollar och kakor hos bästa grannen I-M… tiggde åt mig en från dom var och snodde en till från varje påse när dom inte såg…hmmm!

Sen var vi och firade mamma som fyllt år, åt 2 nybakta glutenfria mumsigt goda bullar och lite Daimtårta. OCH ätit lite lakrits.

Sammanfattning, världens gottedag – blä, mår nästan illa!

Annars bara ätit sallad till middag och en 10-kronors burgare till lunch… alldeles för lite, jag vet. Hade jag ätit bättre, så hade jag säkerligen inte slukat i mig alla sötsaker.

Känner mig harmonisk och välmående – tacksam över ännu en dag ledig med barnen!

Lördag

Då skall vi se… hmmm, ja dagen började ju bra iallafall, jag hade 75 min Yoga på Må Bättre. Sen var det ju det där med Barnkalas och chokladbollar, som var det enda jag kunde äta på fikabordet (glutenfritt) och tur var väl det… Jag åt sådana så jag mådde illa. Snabbt agerat vid illamåendet så slängde jag raskt dom som var kvar i kompostsoparna. Bäst att lägga dom där dom får ligga i fred tänkte jag!

Kvällen bjöd på supergod mat som jag själv lagat och små godis och en dubbelnougat… äter upp mig lite innan Yogaretreaten/Yogalärarutb som pågår i dagarna tio!

Mentalt ljuvlig dag – så skoj med barnkalas och Spåbubbeldisco´t – jag älskade det och det gjorde som tur var också Maya. Alla nöjda. Alla glada. Somnar däckad till filmen Nogge hade hyrt… barnkalaset tog visst på krafterna.

Söndag

Morgonpromenad och frukost ute – vilken underbar start på dagen! Helt i min smak!

Härlig dag med barnen och känner mig lycklig och tacksam! Imorgon åker jag på min 10-dagars resa, första etappen av 3 till att bli Yogalärare. Har gruvat mig mycket förut, men just nu känner jag mig lugn. Har beslutat mig för att ta en dag i taget och leva i nuet. Här och nu. Här och nu. Här och nu. Livet är fullt av val och möjligheter – I follow the flow

Inget onyttigt förutom en glutenfri pytteliten plutt muffins på Torsångscafé, kändes som jag svalde en 15 kronors brödsmula som till råga på allt höll på att fastna i halsen!

Avslutar dagen med Sunyoga och packning…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *