Hälsorapport v 40

Måndag

Äntligen morgonpromenad – energin är tillbaka! Tacksam

Ätit bra idag, hoppade middagen i och för sig, eftersom jag åkte direkt från skolan i Leksand till Yogan i Falun. Åt lite fil efteråt istället. Inspirerad av Ayurveda-besökt förra veckan har jag idag druckit 3 koppar varmt (thé) vatten (utan thé). Faktiskt gott! Och sägs vara otroligt bra för kroppen och magen. Känns bra när jag dricker det… tankens kraft? Inget onyttigt.

Och så den underbara Yogan i den ljuvliga kyrkan – jag blev tårögd av tacksamhet idag när vi avslutade passet. How did I get this lucky?

Tisdag

Jag berättar stolt att jag traskade iväg imorse igen, klockan 05.15! Jag har också haft en underbar dag i skolan och åkte sen direkt till bästa massörerna Ulrika och Kicka i Borlänge och fick mig en behandling av dom. Yes, dom masserar samtidigt i en timme – loooovely!

Varning – gör inte detta själva

Sen kikar jag fram bakom skämkudden och erkänner att när hungern kurrade i magen efter skoldagens slut och jag satt i bilen på väg från Leksand till massagen… så köpte jag en DubbelNougat och mättade mig med 🙁  Och väl framme hos Kicka och Ulrika bjuds det på Thé och fikabröd… jag äter en halv chokladboll. Stolt att jag delar och bara äter halva, men det beror nog mer på DubbelNougaten jag nyss tryckt i mig än på min karaktär – hehe

Eftersom jag är så klok (NOT) och äter slisk istället för något vettigt så hoppar jag även middagen och äter 3 knäckemackor istället…. jag vet, inte bra!

Men efter massagen mår jag superduper i kropp – knopp  och själ! Så tacksam över mötet med Kicka & Ulrika.

Så tacksam över min skoldag!

Onsdag

Morgonpromenad och KvällsYoga förgyller min dag! Däremellan fullspäckad med FöretagsEkonomi på skolan i Leksand. Hjärnan lätt överhettad när jag rullar hemåt. Puh!

Ätit bra, men äter mycket. Att gå i skolan tar energi, mycket energi känner jag och jag behöver planera och ta med nyttiga mellanmål såsom frukt, frukt och grönt, istället för att trycka i mig mackor som sen spänner i linningen.

Somnar nöjd och tacksam över mitt liv och min familj.

Torsdag

Ingen promenad i ottan, Nogge åkte tidigt till sitt jobb. Tog en kortare skön lunchpromenad i Leksand istället, gick i skogen vid Siljan – vardagslyx!

Ätit bra idag också, inget onyttigt. Och faktiskt lite mindre än igår. Druckit 2 koppar kaffe, håller den ransonen varje dag. Det känns bra. Dricker hett vatten i skolan, thévatten utan thé.

Underbar och djup dag i skolan. Vi hade en gästlärare som guidade oss i vår inre personliga process, Heaven för mig! Så tacksam för utbildningen jag går och alla underbara vänner jag får där. Vi berör och möter varandra djupt och det känns som jag finner vänner för livet under det här studieåret.

Avslutar dagen med Ljuskväll i Bäsna Handelsträdgård med 2 ljuvliga vänner! Somnar med ett leende – munnen ler, hjärtat ler, ljuskvällen var magisk och andlig!

Fredag

Morgonpromenad får inleda dagen. Sen halvdag i skolan i Leksand för att därefter åka mot Falun och avsluta dagen med Coaching. Förundras över alla trevliga och underbara människor jag får äran att coacha – tacksam!

Äter bra idag, morot och mandarin till mellis. Men framåt kvällen bjuder Maya in till MiniDisco och snacksen står uppdukade. Äter faktiskt inte så mycket men njuter av en mumsig DubbelNougat. Och så har jag druckit för mycket kaffe idag känner jag, 5 koppar. Jag känner det för att fingrarna sväller och magen likaså.

Njuter av kvällen med familjen. Fast mest med Maya och Nogge, eftersom Oscar är iväg en sväng på MiniDisco med kompisarna.

Lördag

Jag börjar med det bästa:

Morgonpromenad – Chakra Yoga – Promenad – Sunyoga – Meditation har fyllt min dag. Och däremellan rensat i trädgården och varit med familjen. Mått oerhört gott och njutit av dagen!

Och så det lite sämre:

Följt mina gamla begär och mönster dvs ätit ganska mycket smågodis, halv Daim, pytteliten skål med Ostbågar. Känner mig stinn och svullen, huuu! Samtidigt som jag så fort tid funnits kastat mig över boken ”Leva på Ljus” snacka om kontraster till min förtäring idag, när det beskrivs i boken tekniker för att leva på Ljus.

Söndag

Morgonpromenad med underbart sällskap av Oscar på cykel. Vi är morgonpigga och begav oss iväg när dom andra sov sött. Frukost med äggröra, mums! Sen fick vi faktiskt hjälp med barnen en stund och då gick jag och Nogge runt älven. Så mysigt att få promenera och tala med varann. Det var nog mest jag som talade i och för sig, hehe, det händer så mycket i skolan som jag vill att han ska få veta. Händer mycket i mig. Vill ju att han åker med på tåget och inte står kvar på perrongen… Det var i alla fall underbart att få gå hand i hand i höstsolen –  det betydde mycket för mig!

Härlig och lugn dag med familjen. Jag älskar att vara med familjen.

Ätit bra, trots att jag varit sugen på något sött flera gånger. Men jag har väntat och avvaktat och hux flux är suget borta. Tacksam! Åt en tugga på en pytteliten chokladboll… Thats it!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *