Hälsorapport v 47

Måndag

Underbar dag som innehöll både morgonpromenad och Yoga!

Ätit bra idag, inget sött, inget onyttigt, tvärtom ätit bra och nyttigt! Känns skönt!

Idag har jag känt att allt flyter på, allt går lätt, allt känns rätt – så oerhört tacksam för det!

Tisdag

Morgonpromenad och Yoga. Massor av skratt på jobbet! Myseftermiddag och kväll med barnen, hemma i stilhet! Avslutar dagen med skrivande. Wow, vilken tisdag!

Ätit lite väl mycket känns det som, känns inte som en bra matdag. 2 nutrilett Bars, 1 glutenfri LusseBulle (ohhh så gott!!!), 3 koppar kaffe, Köttfärslimpa till lunch (det var gluten i vegetariska rätten, så jag fick välja.. glutenfritt? köttfritt? och äter jag gluten så kräks jag, valet var ganska enkelt, men det är inge roligt att välja mellan pest eller kolera) Havregrynsgröt till både frukost och middag.

Somnar lycklig och tacksam, älskar mitt liv, min familj, mitt hus, mina vänner!

Onsdag

Ensam hemma med barnen, så det blev ingen morgonpromenad. Men däremot avslutade jag dagen med Yogapass och skrivande – underbart!

Ätit bra idag, vegetarisk lunch och till middag lagade jag schnitzel och potatis till familjen och potatis och purjolökssoppa till mig. Men till mellis hade jag packat med mig ett äpple och en … lussebulle! Annat nyttigt idag var silverthé och gröndrink.

Torsdag

Alla möjligheter att gå, men valde att ligga kvar under det varma täcket! Sen blev det en stressig morgon med sistaminuten-läxor, sotare på ingång, packning av 5 väskor (1 till Maya, 2 till Oscar, 2 till mig) och småsega barn och en mamma som luffsar runt lite väl avslappnat. Puh!

Underbar dag med min nyfunna vän Malin i Tällberg, vi möts på Mindhouse och inspirerar varandras skrivande! Såååå tacksam!

Rullar mot Sågmyra och äter sallad och ….. Snickerskaka till lunch. Den är såååå god! Middag blir en spenatomelette och till kvällen lite smootie med musli.

Fredag

Vaknar 04.00!!!!! Tokpigg! Tror inte det är sant, inte ens fast det är jag… försöker somna om, men inser att jag är utsövd och energifylld. Går upp 04.40. Mediterar (Jappa) och går på morgonpromenad, gör sit ups, sätter på thé och väcker sen Nogge kl 06.00. Wow!

Underbar dag med balans mellan jobb, egen och  familjetid. Äter mycket gott idag, smarrig lunchbuffé (finns inget vegetariskt) med efterrätt Marängswiss och sen till middag äter vi på Broken Dreams, dela potatisskal med Nogge är ett måste, sen är jag nöjd, sippar på en soppa till varmrätt – proppmätt!

Inget godis idag, det känns skönt! Däremot tog jag några gl.fria pepparkakor till théet.

Maya och Nogge adventspysslar när jag är hos frissan, det bär så ljuvligt med 1:a advent!

Somnar lycklig efter en underbar dag!

Lördag

Vaknar 05.00 och är superpigg, går upp, klär på mig varmt och traskar ut på en lite längre promenad än vanligt. Jätteskönt!

Festligheterna avlöser varandra. Det är så typiskt att när vi väl blir bjudna på nått trevligt och skoj, så sammanfaller det gärna med något annat. Idag var vi bjudna till bästa grannen Ing-Marie på adventsfika och 1-års kalas och middag… tyvärr fick vi inte ihop allt denna eftermiddag så ettåringen firar vi nästa vecka.

Middagen vi var bjudna till var ihop med 3 andra familjer, så vi var 8 vuxna och 8 barn som hade en mysig eftermiddag och kväll tillsammans. Jag åt så mycket god mat igår, så jag orkar inte ens nämna det – jag åt helt enkelt! Barnen hade jätteskoj med sina kamrater och det var först vid 22.30 vi begav oss hemåt. Oscar och Maya var helt lyriska över den sena timmen och sekunden senare somnade dom tungt i sina sängar.

… det dröjde inte många minuter innan vi följde efter!

Somnar tacksam över en ljuvlig dag med många underbara människor! Tack!

Söndag

Pigg och alert som alla mornar. Går en skön lite längra vända. Bitande kallt och uppfriskande!

Äter lite sött idag, helgen liksom förlängs… några pepparkakor, lite överblivet lördagsgodis, vi hann knappt äta något igår. Och så jag upptäckte till min förtjusning att en DubbelNougat låg och väntade på mig efter morgonpromenaden – balans!

Skön dag med julmarknad i Bergebo oh i Falun. Besöker mamma på lasarettet, hon är pigg och rörlig efter höftoperation i torsdags, det känns så bra!

Mår sisådär till kvällen, oro, tankar och nedstämdhet sveper över mig. Jag blir så besviken efter en så underbar dag, men stannar och försöker utforska och förstå mig själv, vilket inte alltid är så lätt. Men jag är medveten om vad jag känner i alla fall, även om jag inte är medveten om varför… ännu

Avslutar dagen med mantrameditiaion – namaha

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *