Hälsorapport v 48

Måndag

Min mage är helt uppbulkad av alla gósaker under helgen. Tur att jag började min förändring igår, jag känner ändå att den håller på att läkas. Min mage mår helt enkelt inte bra av för mycket sött, kött och mjölk. Men det har jag ju konstaterat för länge sen… Nu behöver jag också respektera magen och kroppen.

Idag har varit en bra dag. Jag har ätit som jag ska, men tyvärr snusade jag tungt och skönt imorse och hann ej ut och gå morgonpromenaden. Själsligt: Jag och Nogge kvällsmediterar – mysigt!

Resultat: Pågång, påbörjad bättring. Känns skönt.

Tisdag

Promenad och Yoga idag, känns precis perfekt!

Har lite halsbränna. Kan bero på allförmångaglutenfriapepparkakor, hm

Reslutat: Hyfsat ändå, måste jag säga. Magen har varit from idag, ingen smärta – skönt. Fortfarande ”svullen”, men det beror nog mest på att midjemåttet ökat 😉 efter förra veckans alla gósaker…

Onsdag

Går ganska bra. Men en liten sabotör kom med present, MörkChoklad med Blåbär, mums!

Min mage i uppror, har så ont på kvällarna. Känns som den är öm och infekterad och reagerar på allt som kommer ner. Det bästa för magen är nog fasta…

Promenad blev det också.

Torsdag

Öm och blå efter ridturen. Ont i magen ikväll igen. Igår kommentrade Maya min stora mage och ikväll sa Oscar, Vilken stor mage du har mamma. Svullen och öm.

Min kropp behöver stora förändringar, typ en Detoxrening. Men jag har inte ork just nu. Hjärnan vill inte. Kroppen vill. Ska coacha mig själv i detta, eftersom min längtan i hjärtat är att lyssna på kroppen. Hjärnan vet ju inte alltid vad som är bäst för mig… Jag litar till min kropp, men följer den inte. Snacka om Krock!

Fredag

Idag har jag gjort bra val. Ätit mer frukt, druckit jucie och KamomillThé. Noga aktat mig för vad jag vet gör min mage irriterad. Men missade nått vi frukost, tror det var knäckemackan el Bregotten på den, som exploderade i mina tarmar, huuu! En promenad hanns också med.

Jag har ju som mål att äta mer nyttigt och få mer kraft och energi. Men eftersom min mage är i uppror, så behöver jag först plåstra om den. Alltså hitta kost som är som bomull för min mage. Inget som kommer ner och river och sliter i tarmarna. Prio nu, är att lyssna lyssna lyssna och ta till mig min mages önskan!

Lördag

Ont som attan i magen. Värst efter frukost. Kände som knivar attackerade mig i magen! Kom iallafall ut på promenad innan frukost, så det var skönt.

Problem med vad jag än åt. Livrädd för att äta. Allt verkade göra ont. Fick tag i en gelé på Hälsokraft, den hjälpte något. Ätit sparsamt och försiktigt.

Lindring

Söndag

Promenad, skönt att komma ut på dagarna!

Åt Silicea och klarade mig ända till kvällen. Sen började min magkramper igen….

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *