Hälsorapport v 49

Måndag

Legat på rygg hela dagen, pga magont. Fysiskt trött. Psykiskt uttråkad. Själsligt rofylld. Känns som jag laddar om mina batterier. Nästa gång vi åker till Egypten skall jag ta lite magtabletter innan…

Tisdag

Extra försiktig med allt intag i kroppen. Små mängder. Pauser emellan. Lyssnade in kroppen noga. Skönt Yogapass blev det också. Magen lite öm, men stor förbättring sedan igår.

Onsdag

Oh, idag är jag hoppfull! Magen så gott som bra hela dagen, halleluja! Jag har fortsatt vara kritisk och noga med vad som slinker ner i mag och tarm kanalen. Ätit mer frukt. Tex så mixade jag apelsin, banan, äpple till en puré och åt igår morse och imorse – det gillade min kropp. Blev faktiskt ganska mätt och kände mig energifylld. Morgonpromenaden gav näring, skönt med ljus, månljus och solljus. Skönt med frost som lyser upp. Skönt med lite kyla som biter i kinderna. Avslutade dagen med Thaimassage, mmm. Känns bra idag!

Torsdag

Yin och Yang i balans… Jag har valt till mycket nyttigt, massor av frukter och sallad till lunch / å andra sidan har jag mumsat pepparkakor, kolor och glasstårta hos min vän Eva som fyller år idag. En skön morgonpromenad.

Reslutat: Energin på uppgång. Magen nästan bra. Massor av hopp!

Fredag

Firande av en 6 åring! Känns som jag inte behöver säga mer…

Lördag

Firande av en 6 åring! (stor släkt och många kompisar göra att hela helgen viks åt kalas). Gick promenad med min vän Eva. En kort tur var tänkt, men hennes dåliga lokalsinne gav oss en dubbelt så lång promenad mot vad vi planerat. Skönt för kroppen, skönt att få frisk luft efter allt kalasande! Det känns som den friska luften rensar min hjärna från massa gegg. Du vet sånt gegg som sätter sig efter en hel dag inne. Kalas med mycket surr och människor i ett för litet hus. Och sen toppat med en sockerboost så geggar det till ordentligt.

Söndag

Nja, si så där har det gått idag, inge vidare med kosten och ingen motion alls. Mentalt är jag mycket stabilare och mer energifylld nu i slutet på veckan. Jag redde ju upp det med magen och den har knappt krånglat sen i måndags, så skönt! När min mage mår dåligt, mår hela jag dåligt. Så jag tror bestämt nu att om jag kan få min mage att må Prima, så mår även jag TipTop!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *