Hälsorapport v 5

Semesterveckan i Kho Kho Khao….

En riktigt skön och lat semestervecka har jag haft på denna paradisö Kho Kho Khao.

Inte rört mig det minsta, bara emellan solstolen, poolen, stranden… precis så som jag vill avnjuta en semester. Fick ett ryck och körde Yoga och situps på rummet en kväll, men det var en engångsföreteelse, haha

Den enda Yoga´n jag tillämpar är Mindfulness och Andning!

Känner att kroppen gillar kosten. Frukter i massor, exotiska frukter som jag inte kan namnet på. Vissa har jag aldrig sett förut. Men dom är färggranna och vackra, så jag tar förgivet att dom är proppfulla med antioxidanter. Äter med glädje!

Thaimaten känns också sund och fräsch, väldigt lite fett. Det onyttigaste är väl glassen och Singha´n… men det hör också en semester till tycker jag.

Kropp & själ lyx: Jag har tagit 2 Thaimassage, 1 Oilmassage, 2 Footmassage och en pedikyr – känner mig som en Gudinna!

Energifylld – lugn  – harmonisk vecka!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *