Hälsorapport v 52

Måndag

Nu börjar tankarna bli bättre. Jag följer Paul McKennas råd; ät när du är hungrig, ät vad du vill, njut av det du äter, sluta ät när du är mätt. Dom första dagarna när jag lätt började prova detta så fick jag dåligt samvete och kom lätt i negativa tankar. Nu går det bättre!

Jag vill gå ner ca 2 kg i vikt. Ni är många som mailat och tyckt att jag inte behöver gå ner i vikt. Men det är en känsla. För mig kommer den känslan när jeansen sitter löst och magen är platt. Det är dit jag är på väg!

Tisdag

Nu går det bättre och bättre! Bra tankar idag, jipii. Tänker verkligen efter när jag vill äta något. Känner efter om jag är hungrig eller om jag vill äta av en känslomässig orsak. Har nog ätit av sådana orsaker förut. Så nu blir det att jag äter mindre. Inväntar hungern först.

Är så skönt att äta det jag verkligen vill. Underbart! I looove!

Dricker mycket vatten. Jag älskar verkligen vatten!

Skönt lunch Yogapass idag, bra nedvarvning inför julen.

Onsdag

Det går jättebra  –  jag följer en av råden i boken extra mycket…. Råd nr 2) Du kan äta vad du vill!

Julafton

Det går jättebra  –  jag följer en av råden i boken extra mycket…. Råd nr 2) Du kan äta vad du vill!

Juldagen

Fortfarande fast vid råd nr 2, haha. Men nu njuter jag inte lika mycket, samvetet har satt fart igen. Huu!

Åkte in till Må Bättre och var med på Maria´s morgonYoga. Det var faktiskt helt ljuvligt att komma hemifrån en stund, landa, andas och rå om kroppen och själen.

Ledighet i all ära, men nu känner jag mig lite ostimulerad och rastlös… Jag är van att ha mycket i agendan, så denna otålighet är säkert nyttig för mig att vara i och utforska.

Ikväll blir det festligt, är bjudna till ett par vänner på middag. Vi är tre par som träffas  varje år på Juldagen och det blir garanterat mycket skratt och bus – jipii! Och massor av god mat, mums

AnnandagJul

Fortsätter att mumsa på, känner mig starkt sockerberoende – dags för avgiftning snart!

Igår blev det skridskor och NintendoWii. Idag en timmes promenad i pulssnö med min vän Ingela och sen pulkaåkning med familjen. Det känns i benen, dom är skönt trötta! Älskar den känslan!

Söndag

Skönt med härlig vinterpromenad idag!

Tråkig rapport från vågen, upp 2 kg. Det kostar på att fira jul. Skönt att den är över, nu tillbaka till vardagen och rutiner.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *