Hälsorapport v 53

Måndag

Sängen var så skön imorse. Efter mycket funderande om inte sömnen skulle få ta övertaget igen, så beslutade jag mig tillslut för att masa mig upp och gå min morgonpromenad. Väldigt ovanligt för att vara jag, jag brukar studsa ur sängen. Nåväl, promenaden gör underverk med mig, fysiskt, mentalt och själsligt, så den är ovärderlig! Och imorse föll snöflingorna och det var så mysigt att pulsa i några centimeter nysnö i ottan – lovely!

Ganska bra med kosten idag förutom 4 pepparkakor och 5 chokladpraliner

Fick energihealing av en vän idag, jag verkligen slukade åt mig energin! Har varit väl butter och grinig dom sista dagarna (kan Nogge intyga), så ny energi och nytt fokus blir bra! Tack M!

Tisdag

Sov över min morgonpromenad, suck. Fick annan skön träning, Yoga på lunchen. Avslutade kvällen med lång meditation – härligt för själen och sinnet.

Ganska bra med kosten idag. Några pepparkakor och en bars, var det onyttigaste som slank ner. Eller förresten, nu glömde jag nästan rapportera stripsen som följde med min meal från McDonalds. Suck igen!

Onsdag

Var till Må Bättre och tränade BodyPump idag. Linda som är kollega till mig där undrade om det var mitt sista pass för året. Jag svarade att det var mitt sista och första för i år! Nästan första, har nog bara fått till 3-4 BodyPump pass i år. Och det kändes! Benen darrade, allt darrade – huuu så tungt det var. Tungt men skönt! Och det värsta är att det var tungt fast jag inte hade nå vikter på knappt. Jag är tävlingsmänniska och blir så less på mig själv när jag står och meskör med vikterna. Men vad göra. Jag är ju inte starkare än så fysiskt. Mentalt i hjärnan tror jag att jag är Bodybuilder, typ. Snacka om skev självbild.

Kom hem vråååålhungrig! Fick lov att hejda mig så jag inte länsade skåpen. Som tur var fanns Köttfärssås och spagetti färdigt att äta – Tack Nogge!

Energi och ork är tillbaka i kroppen och jag mår prima!

Nyårsafton

Städade hemma på morgonen, med lätthet och energi! Kl 10 mötte jag upp Eva för promenad runt älven. Vi pulsade iväg i snön. Tröttheten kom ganska direkt. Trött och så himla tung i benen efter pumpen igår. Smärtade mitt ego när Eva puttade på mig i rumpan uppför en backe…

Åt mycket!

Harmonisk nyårsafton med familjen och mor o far. Jättemysigt!

Nyårsdagen

Idag har det funkat bra med kosten. Och det är på tiden. Helgerna tär på min karaktär, usch för alla chokladaskar som står hos alla. Mera vatten har jag lovat mig själv att dricka i år – Gott!

Revansch på promenaden med Eva igår. Gick si så där, tung i benen ännu. Ska sprinta ifrån henne nästa gång, när hon minst anar det.

Ute och lekte med barnen idag, åkte pulka, spark och gjorde snöänglar – bra motion det också!

Lördag

Började dagen med 75 min Yoga – härligt!

Sen hängde jag med barnen på lördagsgodis, tröck i mig DubbelNougat (har glömt bort den chokladen i flera år, säkert 10 år, men tyvärr så har jag funnit den igen och den är sååå god! suck), små godis, glutenfri kexchoklad – spårade ur rejält kan man säga, haha. Och inte njöt jag av det heller, svårt att njuta när man trycker in..

Köpte en bok om Detox – rening. Mitt stackars inre jag försöker ta tillbaka energin och hälsan i kroppen igen.

Söndag

Boken jag köpte igår om Detox har inspirerat mig. Jag har sådana böcker redan och jag mår jättebra när jag renar mig, men behövde väl en knuff i rätt riktning nu.

Idag har jag ätit massor av grönsaker, frukt, druckit vatten och ingefärsthé och lagat vällagad mat till familjen. Knaprat morötter när jag varit sugen eller skalat mig en apelsin.

Gått skön vinterpromenad på 1 tim och mår jättebra!

Jag älskar energi – jag vill känna mig energifylld, glad, sprudlande och även lugn inombords. Jag vill att mina ögon skall lysa av vitalitet och huden vara spänstig och fräsch. Det är det jag strävar mot – livsenergi!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *