Hälsorapport v 7

Måndag

Vaknade kl 04.00 (jetlag), tvingade mig kvar i sängen en timme. Sen tog tålamodet slut och kl 05.00 traskade jag ut på promenad!! Deppade och kände mig sorgsen – beror det på inkommande ”Lingonvecka”, längtan tillbaks till semester, vardagens verklighet? – vet inte.

När väl alla morgonrutiner var gjorda, barnen lämnade och jag var på väg mot jobbet så kändes allt mycket bättre. Poppade musik i bilen och kände mig glad. Glädjen höll i sig hela dagen – underbart att jobba! Härligt att träffa alla klienter och kollegor – känner tacksamhet!

Ätit ganska bra idag. Möte direkt efter jobbet, så det blev ingen middag, bara smörgås.

Avslutar med att känna tacksamhet över mycket, jobb, familj, hus, relationer osv – mår mycket mycket bättre än i morse.

Tisdag

Dygnsrubbningen håller i sig, barnen börjar snurra i sängarna efter 04.00. Jag studsar ut på promenad kl 05.15. Energin håller i sig hela dagen, men kl 18.15 somnar Oscar med kläderna på. Maya somnar strax efter. Jag gäspar…

Fysiskt bra med morgonpromenaden och Yogapass idag.

Inte så bra med energiintaget, Fettisdagen, en och en halv semla, först mums, sen urk!

Humöret upp, ännu högre UPP och så ner, dumpar rakt ner i sorg och ledsenhet och så UPP igen sprudlande glad! (jobbigt, hänger inte med själv)

Onsdag

3:dje morgonen på rad som jag traskar iväg till grannarnas förundran – så himla skönt! Imorse var det nysnö och jag såg massor av spår efter rådjur. Hade turen att se ett par också. Det är något speciellt med gryning tycker jag.

Ätit bra, en god sallad till lunch. För ca ett år sedan tyckte inte jag om sallad, tyckte inte jag blev mätt. Men nu älskar jag att äta det till lunch – positivt med vetskapen att man kan förändras.

Har fått andnöd nästan när jag kikat in på barnens lekrum, röran där inne är total och jag får hjärtklappning av att se den. Men idag tog jag med 2 plastkassar, bad Nogge hålla undan barnen och så satte jag igång att STOR rensa = slänga. Ohh, så skönt det var! Kände harmoni och mental balans, puh!

Våran dygnsrubbning håller i sig. Klockan är nu 20.15 och Nogge sover på soffan och jag skall snart sussa jag med…

Torsdag

Upp i ottan för morgonpromenad,, känner mig pigg och energifylld. Bra dag om jag ser till kosten. Mentalt börjar jag bli mer stabil nu, Lingonveckan har startat och Jetlag´n har lugnat sig. Mysig kväll  med barnen, somnade alla tre på soffan när Nogge var på möte.

Fredag

5:e morgonen på rad jag traskar iväg, bra veckan måste jag säga!

Vegetarisk lååånglunch på Kopparhatten med Elin, gott och värmande i kropp & själ.

2 st nära&kära som är på FaluLasarett, det är sorgligt och jag känner viss oro, ber till Gud om stöd, healing och läkning. Tacksam för all underbar och kompetent sjukvårdspersonal!!! Hade idag förmånen att föreläsa för vissa av dom, Intensiven har anlitat mig för 3 föreläsningar.

Nogge hade snöjour på kvällen, växlar på Järnvägen som skulle fixas. Bra för mig, för det betydde inget OS och jag kunde ligga i soffan och se Lets Dance och käka AhlsgrensBilar – mysigt!

Lördag

Tränade 4 tim på Må Bättre. Det var Friskvårdsdag för oss i personalen och vi fick köra massor av 10 min pass. Underbart roligt! Mumsade godis som energi, haha men det funkade, vi orkade lite till. Avslutade med Tacobuffé!

Myskväll med barnen och deras storkusiner Sigrid och Agnes, såg på Melodifestivalen. Godis, chips och ostbågar…

Söndag

Själsligt bra dag – var med barnen hela dagen. Kände mig närvarande och lugn. Lycklig sedan träningsdagen igår och alla vännerna jag träffade.

Kroppen öm och sliten efter all träning, men jag älskar träningsvärk, så det gör inget. Ingen rörelse idag dock.

Åt bra hemlagad mat. Blev bjuden på Semla, åt med glädje.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *