Hälsorapport v 8

Måndag

Ingen träning, kroppen trött och öm fortfarande sen i lördags. Fuskade med att äta vingummi.

Känslomässigt berg och dalbana, grät ut hos med en vän på eftermiddagen. Pratade med Nogge på kvällen och då grät jag floder igen. Han ville ha en förklaring till all gråt och trodde jag hade mens, haha snarare en djup utvecklingfas som jag lärt mig att det heter. Känner oro över att inte känna igen mig i detta – samtidigt som det är befriande att släppa ut allt och vara älskad och älska sig själv ändå.

Tisdag

Lite oro imorse efter gårdagens sorgeprocess eftersom dagen var fullspäckad med jobb. Men började med frisk luft och motion och kände mig sen ganska uppfräschad. Dagen gick galant och kände sån glädje och tacksamhet över dagens alla olika arbetsuppgifter och alla människor jag mött. Glad och närvarande när jag kom hem till familjen!

Åt bra jättebra idag förutom en DubbelNougat och 4 st vingummi. Promenad och Yogapass var bra för kroppen som nu känns stark igen.

Onsdag

Njöt av bilturen och mina ärenden till Rättvik. Mentalt och själsligt bra resa!

Snaskade lite smågodis, sådana där enkrones-godisar i Mustafas kiosk. Åt en korv på Statoil istället för lunch. Inte så himla optimalt. Men lagade husmanskost till middag, Torsk, Potatis och Äggsås, mums!

Gick älvrundan med Eva. Uppfriskande och skönt. Gick strax eft fyra och solen sken, äntligen kommer ljuset och våren!!

Torsdag

Började dagen med promenad, jätteskönt, kallt så jag piggnade till.

Mina kollegor ville gå och luncha på Pizzeria, hmm! Var egentligen inte sugen, men ville inte krångla och vara besvärlig med att föreslå en annan restaurang. Åt en kebabtallrik… den var super god!

Förutom kebaben en bra dag idag, hehe

Fredag

Ingen träning hanns med och morgonpromenaden sov jag över. Åt sallad både till lunch och middag, kändes sunt och fräscht. Mumsade ostbågar och chips med familjen när vi hade myskväll.

Lördag

Började dagen med 75 min Yoga – underbart skön start på dagen! Senare på dagen hurtade jag runt en promenad med Eva.

Barnen var hos vår ljuvliga granne hela dagen så gott som, så jag och Nogge fick äta lunchen ensamma, kändes tyst och tomt. Typiskt, när vi nu har chansen att vara på tu man hand, så saknar jag dom. Köpte hem mat från Broken Dreams till kvällen, en besvikelse, deras take away är ingen höjdare.

Käkade massor av smågodis och en DubbelNougat.

Söndag

Promenad fick jag till. Och massor av skön och mysig familjetid – kände mig närvarande och lugn.

Var på kalas hos min svägerska, hennes marängtårta är gudomlig, fick plats med två bitar…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *