Hälsorapport v 9

Måndag

Själen får sitt: Morgonpromenad, yoga, skrivande… och dubbelavsnitt av Top Model 😉

Kroppen får för mycket: Slinker in på Kakaoh och köper choklad och Hälsokraft och köper chokladBar, smaskar MandelBiskvier som egentligen är till Nyponsoppan, men den hoppar jag över.

Mentalt mår jag toppen, känner mig i balans och njuter av mitt liv, precis här och nu.

Glad över att få en bukett med blommor, helt utan anledning, på en helt vanlig måndag – vardagslycka!

Tisdag

Två promenader, en i gryningen och en med en vän på dagen – njuter av härlig vårdag med sol, jipii!

Slarvar med maten, både igår och idag hoppade jag över middagen. Jag har jobbat när familjen ätit middag båda dagarna och när jag kommer hem är jag för lat för att laga mat. Idag åt jag knäckemackor, frukt (melon och apelsin) och två riskakor med jordnötsmör istället för middag – inte så bra!

Känner mig plufsig igen, det rämnade snabbt efter Bali – gottegrisen är tillbaka och jag behöver lära mig att klara min vardag utan att bedöva mig med sött. Närvaro och medvetenhet – återigen. Jag kan det! Laddar med positiva affirmationer!

Dagen förgylldes med promenaderna, glada barn, skrivande, meditation och ett spännande uppdrag – ett möte med det Okända!

Onsdag

Det blev en stressig dag med pyssel in i det sista med yogalokalen, men strax efter fyra känner jag mig klar och tackar till ovan för att Nogge och Gunilla hjälpt mig, tar en raggardusch och är redo för premiärpasset – inte så glamoröst kanske, men så blev det, hann inte hem och duscha.

Njuter till fullo av en alldeles egen lokal, känslorna bubblar när jag ser mig omkring – lycka*

Morgonpromenad och yoga var min träning idag, skönt

Slarvat med maten, verkligen! Och förvärrat det med att dricka någon kopp kaffe för mycket -usch! En torftig grekisk sallad till lunch, ingen middag, en smootie, en bars, ett äpple, en bulle, några knäckemackor… lite mandelbiskvier – påsen stor öppen och frestande i skafferiet… måste slänga den!

Tvärtrött efter yogapasset, spänningen har släppt och även den inre stressen av att hinna klart i tid – stupar i säng!!! Men innan jag somnar ber jag till ovan och tackar för att jag lever min dröm! Tack! Tack! Tack!

Torsdag

Tog en skön sovmorgon…. klev upp kl 06.00! Ledig dag (halvdag) med barnen och två yogaklasser – kan det bli bättre!

Åkte tidigare till min yogastudio och landade lite bättre än igår – andades, njöt, pysslade och bad tacksamhetsbön! Mår så himla bra och kan inte fatta hur lyckligt lottad jag är – jipii!

Ätit bra idag, inget onyttigt… men i och för sig har jag nog druckit lite för mycket kaffe. Bäst för mig är att dricka ca 3 (4) koppar kaffe, men idag har jag druckit fem och en halv.

Avslutar dagen med pyssel (Dreamline) och meditation – frid*

Fredag

Fredagsmys får bli rubriken på dagen…

myser i sängen och väljer bort promenad. Utflykt med barnen i Plättbacken, smörgås och varm choklad. Lätt motion när jag går upp och ner… Thaimat till lunch. 13.15 myser vi än mer, kryper ner i biostolarna och ser på film, mumsar godis och popcorn.

Går en vårpromenad med Eva, njuter av solen (fast klockan är 17.00!!), droppet från taken och doften av vår – halleluja!

Myser i soffan med familjen,ser på Amigo.

Sen kliver jag upp med tyngkraftens motstånd (klockan är snart åtta och min kropp börjar gå i dvala) och åker iväg till Broken Dreams för mysig tjejkväll – Åsa fyller år och vi är sju stycken som samlats för att äta och umgås. Mysigt!

Lördag

En heldag med processer – spelade Transformationgame mellan 9-18 och stupade sen i säng, typ! Wow, vilken dag! Fylld med insikt, medvetenhet och blottning från det undermedvetna …. massor att smälta och ta in!

Satt stilla så gott som hela dagen, förutom när jag sov i soffan strax efter åtta då. Åt bra, förutom lördagsgodis och mörk choklad till kaffet… kroppen trött, gillar inte att sitta still. Sinnet totalt förvirrat. Själen öppen, fri och sprudlande!

Söndag

Vårpromenad i solen – lycka* Sladdar och halkar efter raket-Eva så gott jag kan… avslutar dagen med yoga i min egen yogastudio, en ny grupp med ljuvliga fina människor ansluter – tacksam!

Äter sunt och bra, grönsakssoppa som råkar bli en gryta – jättegod gryta dock! Gröt, smootie, ägg, the … kaffe.

Somnar lycklig och beslutsam – imorgon är en ny dag och en ny väg i mitt liv kommer ta form!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *