Helhet och sammanhang

Yogautbildningen har verkligen fått mig att se mer klarsynt eller hur jag skall säga. Den har hjälpt mig se en helhet och ett sammanhang jag inte sett förut, förut har jag känt mig splittrad, men i och med det jag nu ser med Yogan så är jag inte ett dugg splittrad, utan istället ser jag att allt hör ihop och sluts samman. Det känns så skönt!

Jag ser att hela jag får plats inom Yogan – alles! Och det är sååå befriande och tryggt. Det känns så lugnt och skönt. Det känns så rätt.

Yogan är inte ”bara” asanas och pranayama. Det har jag ju vetat hela tiden, givetvis. Fast viss medvetenhet behöver liksom ramla ner och förankras. Och under mina 10 yogadagar så sjönk mina rötter ner djupt ner inom mig och rotade sig.

Jag märker hur jag känner mig mer hel och komplett – hur jag verkligen börjar känna att allt är som det ska och att allt är bra. Och yogan är ett verktyg till att bli mer av mig. Bli mer sann. Bli mer medveten. Jag har haft verktyget förut också, men det känns som yogan är ett multiverktyg och att jag innan utbildningen bara lyckats använda en tiondel av dess fantastiska kapacitet, men nu lär mig alla dess användningsområden – och då blir livet så så mycket enklare.

Och det bästa av allt – mulitverktyget finns inom mig – det är Jag!

Namaste

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *