Hemma i sin egen boning

Jag kan ärligt talat inte minnas när jag hade känslan sist av att njuta av kroppen. Visst har jag haft stunder då jag känt mig vacker och snygg, men att känna mig fin i bikini de senaste 10, 15, 20 åren – icke!

Jag har väntat och väntat på att gå ner de där ”sista” kilona. Jag har väntat på att celluliterna ska försvinna, magrutorna synas … jag har tänkt att sen ska jag köpa mig en snygg bikini, sen ska jag sola offentligt, sen ska jag bada med barnen. Jag hade ärligt talat innerst inne gett upp om att den dagen skulle komma.

Men nu sitter jag här och har slutat vänta på sen, jag har bara bestämt mig för att njuta av min kropp nu. Jag fattar faktiskt inte vad som hänt, men som jag skrev om i senaste inlägget så har något skiftat. Idag var det stora testet, första solhänget på offentlig badplats och jag klarade det – jag nöjt av min kropp. Jag skylde den inte, jag skämdes inte – jag kände mig stolt!

Och jag vill verkligen uppmuntra dig som har haft samma tankar och issue som mig med din kropp, prova att ta ett beslut av njuta av den. Vara belåten i den. Det är så himla magiskt och härligt att vara hemma i sin egen boning, det är världsklass på det!

Beauty is a feeling – wear it!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *